cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

trebušček, 9. mesec

clock-img

24.04.2008, 19:59

clock-img

Anonimen

Dekleta, kako je z vašimi trebuščki. Meni se zdi fuuuuuuuuuuuuul čuden moj - ko ležim na levem boku nekaj časa, je ves trebuh (in user posted image ) čisto levo, kot ena klobasa. Ko sem na desnem pa je cel trebuh na desni. In ko si z roko malo podprem desno stran. čutim veliko težo otročka.  Una druga stran kar uplahne - kot nič ne bi bilo notri. In potem se moram na trebuhu malo "aklimatizirat" in trebuh počasi postane normalen - kot žoga. A je mela katera podobne "težave"?

clock-img

24.04.2008, 20:23

clock-img

pavlyna

pencil-img

235

oj ja pri meni je blo isto.user posted image otrok ima že tako veliko teže,da se cel premekne v veno in nato v drugo stran.
brez skrbi,to je normalno.

lp in veliko lepih ternutkov z bebyco ko pride na ta svet.

clock-img

24.04.2008, 20:26

clock-img

Anonimen

Hvala, Pavlyna

clock-img

24.04.2008, 20:58

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Sej to pa ni težava... Meni je bilo pa to prav hecno.user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

25.04.2008, 06:29

clock-img

srki

pencil-img

9222

Se mi je pa to danes ponoči zgodilo. Najprej občutek, kot da i nekaj gomazi po trebuhu, očitno se je dojenček plazil in se priplazil čisto na desno, kjer sem zatipala kot eno "izboklino", na levi pa normalno. No, nisem še v 9. mesecu, pa vseeno.

clock-img

25.04.2008, 06:50

clock-img

thumbelina

pencil-img

1180

Naš se je pretegoval, tako da sem imela trebuh v diagonalo, to je šele čudno izgledalouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem