writing-img

trebušček

clock-img

15.06.2005, 13:13

clock-img

staška

pencil-img

29

Živjo!

Mam eno mogoče malo smešno vprašanje.
Noseča sem 16 tednov, trebušček še ni viden. Že nekaj let skrbno in neprestano vlečem trebuh noter. To je postala navada, ker pravzaprav ne opazim več, da to delam.
Zanima me, če katera ve, ali je to lahko kaj škodljivo za razvoj otroka, ali s tem le krepim trebušne mišice. Saj vem, da ga ne morem pomečkat ali kaj podobnega, pa vseeno...
Pozdravček!

clock-img

15.06.2005, 13:15

clock-img

chips

pencil-img

758

Ti ga vlečeš noter jaz sem ga pa že na začetku ven tiščala morda je pa zato sedaj že tako velik!:)-:)-:)-:)-:)-:)-

clock-img

15.06.2005, 13:21

clock-img

Anonimen

Ne ni škodljivo, krepiš mišice, ampak vseeno bi bilo zate in za otročka bolje, da se sprostiš! Tudi jz sem imela tako navado, dokler me ni začel želodec opominjati naj se sprostim.

clock-img

15.06.2005, 13:22

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

Ne sekiraj se, nič ni narobe....itak vlečeš notri samo trebušno prepono. Kar je pa tudi ena izmed vaj za krepitev mišic.

Ti pa povem, da ga kmalu ne boš več mogla notr vleč :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

15.06.2005, 14:33

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

To je pravzaprav zelo koristno za notranje trebušno mišičje, kot boš izvedela v materinski šoli, ki se ob tem krepi, in imaš zato manj možnosti, da se ti trebušne mišice preveč razmaknejo.
Obstajajo tudi vaje za nosečke za to mišičje, tako da se vležeš na bok, izdihneš, potegneš trebuh rahlo not in zadržiš, ob tem pa stisneš še vaginalne mišice. Ob tem normalno dihaš.
Sama sem bila na istem, kot ti. V materinski šoli me je celo pohvalila, ker se mi niso še nič razmaknile in vprašala, če sem delala te vaje, pa sem ji povedala, da gre to na račun malega špehca na trebuhu, ki sem ga vlekla not. Sem požela veliko smeha, ampak je očitno koristilo! Boš pa kasneje itak težje vlekla trebuh not, boš videla! Lepo nosečnost! :rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem