cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

trebušček

clock-img

17.06.2005, 19:22

clock-img

chips

pencil-img

758

Raste in raste ....
A je točno določen obseg trebuščka oz.koliko mora meriti v določenem mesecu oz. tednu.
Moj trebušček sedaj meri v 20t5dni 95 cm.

clock-img

17.06.2005, 19:24

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.06.2005, 19:30

clock-img

lenika

pencil-img

6143

P moje ni nič točno določeno, ker je odvisno tudi od konstrukcije nosečnice.

clock-img

17.06.2005, 19:32

clock-img

Anonimen

Tudi jaz mislim, da ni pravila - logično da je razlika med tistimi, ki štartajo s 60 cm in tistimi z 80 cm...

clock-img

17.06.2005, 19:57

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Tako kot je napisala naly. JAz imam že zdaj več kot večino, ko gre rodit. Koliko, pa ni pomembno:)-:sloncek:.

lP,
Mojca:nosecka:

clock-img

17.06.2005, 20:00

clock-img

Anonimen

Čez 3 dni imam PDP, obseg pa sem si pravkar ponovno izmerila........ Jaooo, pa saj ni čudno, da se zibljem kot :racka:, saj me je čez trebuh že za 125 cm!!! Še dobro, da sem visoka, sicer bi se prevrnila na nos :)

clock-img

17.06.2005, 20:17

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Meri se rast maternice, kar ti opravi ginekolog. To je dolžina od sramne kosti pa do vrha maternice. Ta velikost je pomembna, kakšna je. Meni jo je začel meriti v 12. tednu.

Obseg je pa odvisen od konstrukcije telesa. Jaz sem že pred zanositvijo imela nekaj čez 95, ene pa imajo toliko, ko grejo rodit.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem