writing-img

tretje cepljenje

clock-img

10.04.2005, 10:50

clock-img

Miško

pencil-img

189

Mi imamo drug teden tretje cepljenje (davica, tetanus,oslovski kašelj, H.influenzae, otroška paraliza)in me že daje groza, saj je imel pri prvem cepljenju malo vročine (37°C) in je bil siten 2 dni, pri drugem cepljenju že več vročine (37,5°C) in je fajn jokal dva dni. Zanima me, če je pri tretjem cepljenju reakcija še močnejša (pri tistih otročkih, ki imajo reakcije)? Pediatrinja nam je sicer rekla, da je najmočnejša reakcija pri drugem cepljenju, ampak meni se to ne zdi logično.

Lp

Miško&Matija

clock-img

10.04.2005, 11:07

clock-img

Kadija

pencil-img

220

Čisto možno, saj je druga sestava zdravila.Po moje.:zmeden2:Nika sicer ni imela nikoli reakcije, na srečok, zato ne vem sigurno, kako je s tem.Je pa tudi meni pedijatrinja rekla isto, celo še to, da so sedaj novejša, bolj prečiščena zdravila in da je reakcij manj, kot prej.:racka:

clock-img

10.04.2005, 11:32

clock-img

buči

pencil-img

4367

Pri prvih dveh cepljenjih pri našemu ni bilo reakcije, pri tretjem pa vročina 38,4, pa še sedaj se mu pozna pika na mestu, kjer je bil cepljen.

:kuza:

clock-img

10.04.2005, 11:48

clock-img

total

pencil-img

4453

Nikoli vročina nikoli sitni:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem