writing-img

trgovina Popek

clock-img

25.02.2005, 07:24

clock-img

ery

pencil-img

1675

Dobro jutro vsem deklicam...A pri vas tudi sneži? Tukaj v Ljubljani je noro-kdaj bo poletje????
Saj nas bo vse zamedlo...

No, moram vam povedat, da sem šla včetaj prvič v trgovino Popek in sem bila zelo zadovoljna. Prodajalka se posveti kaj hočeš, vse ti pokaže, svetuje, hlač imajo ful..Včeraj sem kupila kavbojke, čez 14 dni pa bom še ene pomladanske hlače, ki so bolj široke-res je ful modern kroj...Imeli so samo št.38, št.36 pa jim je zmanjkal. Res so hude hlače..Komaj čakam...:)-

No, to sem vam hotela povedat. Da je velika razlika med Popkom in La Vie::

lepo se imejte kljub snegu..

ery :sloncek:

clock-img

25.02.2005, 07:30

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Meni se zdi njaboljša pri nas:).

clock-img

25.02.2005, 07:36

clock-img

Tejčika

pencil-img

233

kakšne pa so cene hlač v Popku?

clock-img

25.02.2005, 07:49

clock-img

ery

pencil-img

1675

Tejčika, hlače so vse 10.990,00. Vsaj tiste, ki sem jih jaz probala. Ampak se ti splača it. Te spomladanske (niso mrzle) so res dobre.

In jih bom šla 100% kupit..

ery

clock-img

25.02.2005, 08:04

clock-img

Tejčika

pencil-img

233

Hvala ery,....sicer sem iz Maribora, a bom vseeno skočla pogledat....

clock-img

25.02.2005, 08:17

clock-img

ery

pencil-img

1675

Najboljše je, da prej pokličeš in poveš kaj bi rada... Res ti vse povejo, če imajo na zalogi...

Lahko ti tudi kaj sešijejo..

Lp!

clock-img

25.02.2005, 10:02

clock-img

Dari

pencil-img

279

No, jaz sem bla v ponedeljek v Utrinkih in sem bla tud ful zadovoljna. Sem si kupla ene kavbojke, ki mi res pašejo na rit in trebušček :bravo: in en komlet bolj elegantne črne hlače - meni kot ulite - in zraven enaka črna tunika s tričetrt rokavi, tko da spodaj oblečem kakšen puli ali majčko bolj žive barve. Za to troje 30.000. Še kar, ampak v primerjavi z La Vie poceni...
Komaj čakam da bo bolj toplo in si bom kupila kakšno fency oblekico :love:

papa pa lubčka

clock-img

25.02.2005, 14:14

clock-img

ery

pencil-img

1675

Lucy, trgovina Utrinki je na Mali ulici 8, Ljubljana. Klikni levo zgoraj, lkjer se prikazuje "kvadratek" od te trgovine...

papa

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem