writing-img

trgovina Popek

clock-img

05.12.2010, 14:56

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

Ne vem če se lahko o tem pogovarjamo, da ni slučajno reklama ,ampak me zanima če je katera kaj kupovala, kako je bila zadovoljna in kako dolgo traja da dobiš po pošti, jaz sem nekaj naročila pa upam da bo ok...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

clock-img

05.12.2010, 15:42

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

V Popku sem kupila nosečniške kavbojke in sem bila zelo zadovoljna z njimi.
Nisem pa naročala po pošti... tako, da ne vem kako je z dostavo.

clock-img

05.12.2010, 15:55

clock-img

ninkica

pencil-img

387

jaz imam majčko iz popka.Pa nisem ne vem kako z njo zadovljna,kokr je bla draga.
Sem bila pa prav v trgovini

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

clock-img

05.12.2010, 18:55

clock-img

enkratna

pencil-img

821

Jaz imam 3/4 nosečniških zadev njihovih, in sem zelo zadovoljna (sploh s hlačnimi modeli).

clock-img

05.12.2010, 19:56

clock-img

Anonimen

V trgovini sem bila samo enkrat. Vonj v trgovini mi je bil neznosen in obleke plastične na otip. Sploh mi ni bilo všeč.

clock-img

07.12.2010, 11:49

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Jaz sem pri njih kupovala v prvi nosečnosti, pred petimi leti. Oblačila so lepa in dobre kvalitete, so pa cene zelo zasoljene...user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

07.12.2010, 14:33

clock-img

pasijonka

pencil-img

143

Iz Popka imam krasno tuniko, majčko Pridem ..., spodnje hlačke in zimski plašček (volna), ki je super topel. Zagotovo bi imela več, pa je bila žal zadnja trgovina, ki sem jo obiskala, in sem precej stvari nabavila že prej. Kar se mene tiče, imajo krasne stvari, o plastiki ni nobenega govora! Bombaž, volna, celo svila. Sama sem cedila sline nad oblekicami in se kljub dvema v avtu komaj zadržala, da nisem kupila še tretje:) Trgovinica je luštna, cene res niso nizke, vendar vse stvari skrajšajo, zožijo, naredijo po meri - za isto ceno.

clock-img

08.12.2010, 12:03

clock-img

darchy82

pencil-img

822

Jst sem v Popku kupila nosečniške kavbojke,  poletne hlače, tuniko in srajco pa sem tudi zelo zadovoljna z njimi. Cene sicer niso nizke, so pa primerljive s cenami v ostalih trgovinah za nosečnice. Tud meni so materiali všeč in sem veliko večino nosečniških oblek kar pri njih vzela. Sem se pa oglasila osebno pri njih pa tudi prodajalka je bila zelo prijazna.

clock-img

08.12.2010, 12:49

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

No jaz sem dobila modrček za dojenje po pošti , pa medenični pas...Zdaj pa modrček je trenutno še malo velik, ampak verjamem da bo čez tri mesece ko ga bom rabli prav, medenični pas je pa ok, moti pa me da ni nobenih navodil v slovenščini, oz. kake deklaracije zraven..

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem