writing-img

trgovina ma-mi mb

clock-img

15.02.2005, 15:58

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

ne morem si kaj, da ji ne bi naredila malo reklame...sem šla danes zamenjat stvari, ki mi jih je dragi prinesel za valentinovo...včeraj so dobili novo kolekcijo (jeanske, športne hlače z žepi, jeans krila...)...če še grem kdaj kam kaj kupit, grem definitivno tja :bravo:
je ni blo stvari, ki mi ne bi bla všeč, prodajalka itak, da ne govorim...sem jo imela zase (razen, ko se je posvetila še drugim strankam, ki jih je bilo kar nekaj) dobre 3 ure...na sebi sem imela čisto vse modele hlač in mikic, na koncu sem se pa komaj odločila kaj naj vzamem...cenovno ni tako ugodno kot h&m, ni pa dražje od lavie in mamite
naročite lahko tudi iz kataloga, ali pa si izberete preko interneta in naročite prek telefona
aja...tudi za otročke je kar nekaj lušne izbire vsega
http://www.bellybutton.de/
02 2502122

l.p.

clock-img

15.02.2005, 16:14

clock-img

lunca77

pencil-img

311

hojla!

kje pa je ta trgovina? na internetu majo ful lušne :love:stvari pa me zanima, če majo v trgovini v glavnem to kar je na netu?

hvala in lp lunca77

clock-img

15.02.2005, 16:24

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

trgovina je v mb, poštna ulica, kjer je bil prej witboy...trenutno imajo 3 modele jeans hlač, 2 modela športnih hlač v treh barvah, jeans krila v treh barvah, kratke oblekce, hlače na naramnice, (majčke vseh barv (v stilu boy or girl?, z napisom bellybutton, če si gledala katalog), bluze - to sem jaz gledala, drugače pa imajo še kar nekaj spodnjega perila in otroških stvari
vsakega 10. v mesecu dobijo pošiljko in lahko si kaj naročiš (ni pa nujno kupit)
l.p.

clock-img

15.02.2005, 21:04

clock-img

mimica

pencil-img

354

Še eno vprašanje. Kje točno pa je mamita ? Nujno namreč potrebujem novo garderobo, pa ne vem kje naj iščem !Hvala že vnaprej

clock-img

16.02.2005, 09:00

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

v poštni ulici v mariboru, na vogalu...kjer je bil prej witboj (nasproti je pa mamita, pa čokoladnica)
pojdi pogledat, ne bo ti žal

clock-img

16.02.2005, 09:06

clock-img

lunca77

pencil-img

311

hvala pravljica, bom šla pogledat mam glih opravke v tistih krajih pa bom pokukala.

uživaj z :duda:

lunca77:nosecka:31t+3d

clock-img

08.04.2006, 01:25

clock-img

stellab

pencil-img

14

trgovina ma-mi se je preselila v trg svobode 5.

clock-img

14.11.2008, 13:00

clock-img

Bambincy

pencil-img

166

Kje pa je sedaj?

clock-img

05.01.2009, 13:18

clock-img

Dušk@

pencil-img

33

Trgovina je zaprta in je v MB ni več......

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem