writing-img

trgovina z metrskim blagom - LJ

clock-img

12.12.2004, 11:01

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Pozdravljene,

a mi lahko prosim katera pove kje v LJ je kaksna fajn trgovina z metrskim blagom? Vceraj sem cel center obredla in kaj vec kot nekaj metrov blaga v Maxiju nisem nasla. Tistih trgovin v katerih smo vcasih kupovali blago sploh ni vec.

Hvala!
Lepo nedeljo,
Naja

clock-img

12.12.2004, 11:24

clock-img

Anonimen

Kilometer pod Emporiumom! Pa v CPju je tudi! Pa mislim da je Kilometer tudi v hali A.

clock-img

12.12.2004, 13:00

clock-img

manchy

pencil-img

29

u centromerkurju v mestu, pa v btc-ju v kleti (ce gres iz une strani pr trznici notr) pa tko kot je ze ribica povedala u city parku.
lp, manca

clock-img

12.12.2004, 14:42

clock-img

Shana

pencil-img

10

V centru je tudi v atriju osmica, vhod iz nazorjeve (skoraj nasproti Slona). Mislim, da je tudi ena v CP. V Trzinu za piramido je pa tud trgovina Marka, kjer imajo celo nek decemberski popust.

clock-img

12.12.2004, 21:54

clock-img

VALENTY

pencil-img

295

Na Viču,poleg Kurjega tata je IRENA ima metersko blago,pa na kg tud,pa tud gotove izdelke prodajajo.Jaz velikokrat kupim tam za tamaledva-se splača.Ma pa v glavnem jerrsy (majčke),velur,pa za trenirke,pa kej bl fensj-kokr naletiš.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem