cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

trgovina za odkup otroške opreme

clock-img

08.03.2007, 10:23

clock-img

catja2

pencil-img

377

Ali mogoče kje na Štajerskem oz. Prekmurju obstaja kakšna trgovina, ki bi odkupovala rabljene stvari za otroke?????!!!user posted image

Imam kar nekaj vozičkov, ki jih ne morem prodati, pa lupinice, pa stajico in potem to zavzame toliko prostora....user posted image

clock-img

08.03.2007, 10:49

clock-img

yudit

pencil-img

567

Pozdravljena, imas mogoce za prodat pojstlico in ce je se uporabna, lahk se zmenima za ceno, stajico glih ne rabim in vozicka ker mam sposojeno.Pa ce mas kaj takega daj v oglas.lp

clock-img

08.03.2007, 13:59

clock-img

catja2

pencil-img

377

Saj v tem je problem, da sem že dajala v oglase, pa ne dobim kupca... Glavni problem je, da imam stvari od dvojčkov user posted image ...  pa ni veliko ljudi ki rabijo opremo za dvojčke...

Posteljice nimam za prodati, ker bosta naša 2 še nekaj let v njih spala user posted image

Imam pa dva vozička za dvojčke, 2 vozička-kjer je vsak posebej; 2 lupinici, 2 stolčka za hranjenje in stajico!!!!
No potem pa veš, da to zavzame dosti prostora, pa ne me spraševati zakaj imamo toooolikoooo vozičkov, pač nakupovalna mrzlica user posted image

clock-img

08.03.2007, 21:55

clock-img

Anonimen

kako ne moreš prodati? daj razumno ceno pa bo. saj ni treba prodajat v kompletu prodaj vsako stvar posebej. pa daj na več koncovna med over net pa na bolho pa še kam...bo že boš vilda :)

clock-img

08.03.2007, 23:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.03.2007, 11:13

clock-img

Anonimen

catja mogoče bom pa jaz rabila tvoj voziček user posted image , ker bo Max še premajhen za sprehode

clock-img

13.03.2007, 11:35

clock-img

catja2

pencil-img

377

Urška rezervirano!!!!

clock-img

15.03.2007, 20:18

clock-img

Anonimen

user posted image   hvalauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem