writing-img

trimax

clock-img

07.08.2008, 08:09

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Kakšne imate oz. ste imele kaj izkušnje z avtosedežem Concordom trimax?Kakšne so lastnosti?
Hvala.

clock-img

07.08.2008, 08:11

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Zanima me še če je ta sedež do 36kg.

clock-img

07.08.2008, 08:50

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Jaz sem zadovoljna, predvsem je sedež malo večji (višji) in bo dlje zdržal kot Roemer. Je lahek in ga je enostavno prestavljat iz avta v avto.

Ni pa to tak "fotelj" za malčka kot je recimo Roemer. (lahko primerjam, ker imamo oba). Pa fiksiranje v avto je tudi mogoče malo slabše, ker nima takega sistema samozategovanja varnostnega pasu. To mene še najbolj moti.

Trimaxi so bili v štartu deklarirani 9-36, mišljeno je bilo, da odstraniš hrbet, jahaču pa dokupiš nov naslon. No, zdaj jih deklarirajo kot 9-18.

Torej to ni tisti tapravi sedež do 36 kg (z naslonom in stranskimi ščitniki za glavo), ampak bi se ga eventuelno dalo porabit kot jahač.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

07.08.2008, 08:51

clock-img

tabi

pencil-img

718

Pri nas ga imamo in se super obnese in ja je do 36kg.No tavečji 2.8letnik ga je prerastel smo prišli na life pro,trimaksa ma pa zdej sestrica

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

clock-img

07.08.2008, 11:02

clock-img

MAŠKA

pencil-img

1605

Tudi mi imamo Trimaxa in Roemerja in mi je trimax bistveno bolj praktičen. Roemerja je punca pri treh letih prerastla, trimxa bo še sigurno lahko imela eno leto.

clock-img

07.08.2008, 18:35

clock-img

A.J.

pencil-img

86

Če se odločiš, jaz imam enega za prodat, smo ga prerasli..
Na ZS
A

clock-img

08.08.2008, 10:08

clock-img

ally1

pencil-img

460

mi imamo trimax in (sem šla ravno prejle pogledat) piše od 15-36kg, je pa res velik in mislim da ga bomo imeli kar še lep čas!

http://soncekmatic.moj-album.com/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem