writing-img

triptrap

clock-img

15.11.2008, 21:59

clock-img

frtina

pencil-img

29

Še ena na to temo.
Zanima me; tiste ki nimate originalnega Stokovega triptrap, katerega imate in če ste zadovoljne z njim...npr. v babycentru prodajajo triptrap firme Kobo?
In izkušnje s stolčkom in mizico Jana iz pikapolonice?

Hvala za odgovore in lp

< Sporočilo je popravil frtina -- 15.11.2008 22:04:41 >

clock-img

15.11.2008, 22:27

clock-img

moci

pencil-img

5572

mi imamo originalnega. zelo zadovoljni

clock-img

16.11.2008, 08:17

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Mi imamo originalnega, star je že 30 let, gor je sedelo 10 otrok pa zgleda kot nov user posted image
Pri starših pa imamo ponaredek in nismo zadovoljni.

clock-img

16.11.2008, 09:37

clock-img

Sooncek

pencil-img

44

Mi smo ga dobili v paketu od države (http://www.fortrade.si/ProdajniProgram.aspx?IZDELEK_ID=38005002).
Uporabljamo ga par mesecev in je super user posted image . Nisem ga pa zasledila še v nobeni trgovini, tako da ne vem kje ga prodajajo.

clock-img

16.11.2008, 09:59

clock-img

JAPE

pencil-img

688

Tudi mi imamo originalnega. Smo zelo zadovoljni.

clock-img

16.11.2008, 10:16

clock-img

simona2

pencil-img

474

Tako kot je bilo že mnogokrat napisano - original Triptrap je zakon. Vsi ostali ponaredki ne sežejo niti do kolen. Je priročen kot stolček, stol, lestev... Zdrži tudi malo težje očke in kar je najpomembneje njegova oblika v kot črka Z (ponaredki niso taki), kar onemogoči padec otroka, ko je malo večji in se odriva z nogicami od mize. Res se splača dati malo več denarja, saj je stolček praktično neuničljiv.

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.

clock-img

16.11.2008, 11:02

clock-img

katra55

pencil-img

1970

IZVIRNO SPOROČILO: Sooncek

Mi smo ga dobili v paketu od države (http://www.fortrade.si/ProdajniProgram.aspx?IZDELEK_ID=38005002).
Uporabljamo ga par mesecev in je super user posted image . Nisem ga pa zasledila še v nobeni trgovini, tako da ne vem kje ga prodajajo.

Mi imamo tega in smo z njim zelo nezadovoljniuser posted image , veliko boljši je original.
Kupili pa smo ga v Acronu imajo pa ga tudi v Mercator pohištvo.

clock-img

16.11.2008, 11:06

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Mi imamo original in ponaredek, ampak ponaredek je glih za v drva, pa čist za nč drugega.

clock-img

16.11.2008, 19:44

clock-img

julči

pencil-img

340

http://www.fortrade.si/ProdajniProgram.aspx?IZDELEK_ID=38005002

sej ta pa zgleda kot original, kakšna pa je razlika?

clock-img

16.11.2008, 20:20

clock-img

Gilo

pencil-img

154

Kaj je tako fajnega na stolčku triptrap, da ga vse tako hvalite, al pa onega iz Ikee-antilop? Tudi jaz se odločam za stolček vendar se mi ta zdi  ful trd. Ko bi bila vsaj malo oblazinjena. Sej drugače vem, da je fajn za čistit (pa ostala funkcionalnost kot npr. uporaben kot lestev-triptrap) ampak tudi mi se radi usedemo na bolj mehek stol (vsaj malo) in ne na lesenga. Samo zanima me, ker je res tolk zadovoljnih uporabnic teh stolčkov.

clock-img

16.11.2008, 20:39

clock-img

katra55

pencil-img

1970

IZVIRNO SPOROČILO: Gilo

Kaj je tako fajnega na stolčku triptrap, da ga vse tako hvalite, al pa onega iz Ikee-antilop? Tudi jaz se odločam za stolček vendar se mi ta zdi  ful trd. Ko bi bila vsaj malo oblazinjena. Sej drugače vem, da je fajn za čistit (pa ostala funkcionalnost kot npr. uporaben kot lestev-triptrap) ampak tudi mi se radi usedemo na bolj mehek stol (vsaj malo) in ne na lesenga. Samo zanima me, ker je res tolk zadovoljnih uporabnic teh stolčkov.

Zelo je trpežen, stabilen, dolgo uporaben, vzame malo prostora...
Jaz sem kupila blazino in ni trd.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem