IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Zanima me kako moški gledate na to, da bi nek drug moški sexal z vašo žensko? Ali ne bi bili ljubosumni?
Seveda je odvisno od vas treh.. ampak kakor opisujes in po mojih izkusnjah bos zelo tezko se kaj boljsega dozivela v zivljenju..
Ce bi bili moski ljubosumni? Nekateri bi bili.. nekateri ne bi bili.. meni osebno bi to bilo fuuuuulll dobr... V primeru, da meni tisti tip ne bi bil vsec.. oziroma.. se z njim ne bi ujel na prijateljski ravno.. potem bi mogoce imel kaj proti.. sicer pa cisto nic..
Tisti ki modrujejo, da med vama ni ljubezni, ker imata taksno zeljo.. so pa prav hecni.. ker brez izkusnje nekaj govorijo.. tko da mimo taksnih komentarjev gres lahko bolj mirno kot mimo lanskega snega..
Jaz ne pravim, da to naredi ali pa da to ne naredi.. ampak poslusaj sebe in ce se ti zdi, da bi zate bilo dobro.. potem nimas kaj razmisljati..
Nastane lahko samo en problemcek.. ko pravis, da je tvoj rekel, da ne bi bil ljubosumen, ce bi bilo enkrat.. Ce bos ti ugotovila, da ti je to zlo fajn.. in bi potem se.. kar se zelo verjetno lahko zgodi.. in bi on bil ljubosumen.. v tem primeru lahko naletita na majkeno priloznost za resit.. ampak ni panike.. Vse se da resit..