writing-img

trzanje z glavico..

clock-img

16.11.2007, 12:13

clock-img

neisha80

pencil-img

448

pozdravljene.moja 7mesečna hčerka je v zadnjem tednu začela pogosto trzat z glavico oz.glavico ji rahlo potegne v levo proti rami,če si predstavljate kaj mislim.drugače je ok.,živahna,rada je...najbolj izrazito je to takrat,ko je utrujena.Pediatrinja jo je pregledala,odziva se normalno,poslala pa jo je na opazovanje v bolnico,tako da grem v torek z njo v mb .zelo me skrbi,zato me zanima,ali ma katera izkušnje s čim podobnim,če katera ve kaj bi to lahko bilo...za kakršnokoli informacijo bom zelo hvaležna..

clock-img

16.11.2007, 15:06

clock-img

BaByGiRl

pencil-img

430

Žal ne vem,..upam, pa da je vse ok z Nežo .user posted image

clock-img

16.11.2007, 15:23

clock-img

neisha80

pencil-img

448

babygirl hvala,jaz res upam,da bo vse ok in,da je to samo izraz njenega temperamenta(ena od možnosti,ki jo je navedla pediatrinja).Pomirjena bom pa,ko mi bodo to zagotovili v bolnišnici.Sem optimist.

clock-img

16.11.2007, 22:50

clock-img

MwaBwa

pencil-img

34

Tud moja je to delala kaka dva meseca nazaj, zvečer ko je bila utrujena....potem je pa ponehalo in tega ne dela več... Verjetno je bila samo navdušena, da zna tako odkimavat...hmmm user posted image

clock-img

17.11.2007, 08:16

clock-img

butt3rfly

pencil-img

647

moj je neki časa trzal z obema nogicama. me je vedno blo strah, da je kej narobe. ko smo mel posvetovalnico, sm pa pozabla to omenit. hvala bogu je samo od sebe ponehalo in zdej tega ne dela več.

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

clock-img

23.11.2007, 20:36

clock-img

neisha80

pencil-img

448

bili 3 dni v bolnici,vsi izvidi ok,razen uz glave,tako,da greva v pon,nazaj na še nekaj preiskav,da  se prepričajo,če je vse ok.res upam in si želim,in vem,da bo.....lp

clock-img

23.11.2007, 20:39

clock-img

Talika19

pencil-img

5363

Držim pesti, da bo vse ok. user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

clock-img

24.11.2007, 09:09

clock-img

neisha80

pencil-img

448

hvalauser posted image

clock-img

24.11.2007, 09:22

clock-img

erna14

pencil-img

2245

user posted image user posted image user posted image srecno

moj soncek Ziga-12.3.2007

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem