writing-img

tuš kabina

clock-img

05.01.2009, 10:44

clock-img

piule

pencil-img

177

tuš kabina s ugrajeno turško savno,masažo,aromaterapijo od italjanskega proizvajalca teuco,me zanima če katera ma oziroma vaša mnenja....

clock-img

05.01.2009, 10:56

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Ne vem kako točno ta izgleda, samo meni te variante niso nič všeč. zaradi pucanja in ker povsod voda stoji, predvsem na sedežih, pa poličkah...... samo leglo glivicuser posted image . Sem enkrat bila pri eni famiji na obisku, in se nisem upala tuširatuser posted image .

Mi imamo masažni tuš tak, da je samo ena dila z šobami na steni. Masira samo hrbet ampak zelo fajn in mnogo boj čisto vse skupaj. Za razvajanje po celem telesu pa imamo masažno kad. Za savnanje pa si parkrat na leto vzamemo čas in gremo v kako ornk savnouser posted image

clock-img

06.01.2009, 09:49

clock-img

atabom

pencil-img

21

ce voda stoji po kotih, sedezih... je to samo nepremisljeno nacrtovanje kabine se preden do jo naredili v plastiki. po vsej verjetnosti je ta izdelek nactroval kak salabajzer. pri izdelkih kjer je zraven voda, ne smejo biti povrsine vodoravne ampak malenkost nagnjene, da voda lahko odteka, razen ce rabite prostor za racke ali ribice :). izberi drug tip kabine ali proizvajalca in bodi pozorna na ravne povrsine.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem