writing-img

tudi jaz klomifen

clock-img

13.12.2008, 18:01

clock-img

Anonimen

Prebrala sem že vse teme na temo klomifen, pa bom vseeno odprla novo.
Od prvega poroda je minilo že več kot 10let.
Že 4leta se trudiva za še enega člana pa do danes še ni uspelo.
Pred letom in pol so mi ugotvili pregrado in jo odstranili, sedaj sem imela še eno kontrolo, ki naj bi ugotvila, če je ostalo še kaj pregrade v maternici, pa je pokazalo, da je vse OK. Moja m.je kar redna na 24-28 dni. Zdr. je rekel, da ne ve zakaj ne morem zanostiti? Spermiogram od  mojega moža je tudi ok. Sedaj mi bo zdr.dal klomifen. Upanje je veliko, vendar upam, da ni nemogoče. Kakšne so vaše izkušnje, ko ste pile klomifen, kolikokrat in v kakšnih presledkih ste imeli odnose in kakšni so bili vaši rezultati. Ste vmes hodile tudi na ultrazvok. Če mi tokrat ne uspe, kaj mi še ostane?
Hvala za vse odgovore in mnenja.user posted image

clock-img

13.12.2008, 18:29

clock-img

Anonimen

Uz je skoraj obvezen, da sploh vidiš, če reagiraš na klomifen. Kaj ti preostane, če ne bo uspešno?  HSG so ti že delali? Drugače ti pa predlagam da se pridružiš na temi klomifenke 2008 - tam boš dobila odgovore na vprašanja.

clock-img

13.12.2008, 18:40

clock-img

Anonimen

Ne, HSG mi zdr.ni nikoli omenil. Verjetno smatra, da glede na to, da že imam otroka, tega ne potrebujem.
Kako pa opravijo ultrazvok med praznik. Sama bom dobila jutri m., torej če bom začela piti tablete peti dan, bo to ravno v četrtek, ko grem k zdr.in jih bom dobila. Potem pa sledijo prazniki. Kdo bo potem v takem primeru opazoval mojo ovulacijo?
Hvala za odgovor.
Se bom pa sedaj preselila na drugi forum.

clock-img

14.12.2008, 10:22

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

draga anonimna, pridi k nam...

http://www.ringaraja.net/forum/klomifenke_2008_II%25del/m_3146774/tm.htm

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

15.12.2008, 03:39

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

sej bo boljš, ne obupat

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem