writing-img

tujek v očesu

clock-img

13.06.2008, 18:49

clock-img

karamelam

pencil-img

77

Pozdravljeni!
Pri moji punčki sem danes opazila, da ima v levem učku trepalnico. Sicer ni videti, da bi jo motilo, meni se pa kar smili, ko vidim kako se ji premika tam notri. Ali mislite da jo lahko spravim ven in če, kako? Stari smo 16 dni.

LP!

clock-img

13.06.2008, 19:19

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Seveda jo lahko spraviš ven user posted image
Probaj mogoče z čisto pleničko jo ven dobit. Pa veliko sreče pri lovljenju trepalnice user posted image

clock-img

13.06.2008, 21:16

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

in, ti je uspelo?user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

13.06.2008, 21:21

clock-img

Anonimen

moji pupi je trepalnica rastla navznoter, oz. dve sta bili, ena tanka, ena pa čisto konkretnauser posted image in si je ves čas mencala učko pa sitnarila in jokala, tako sam tud ugotovila....in sem ji med spanjem privzdignila veko in našponala na stran, da sem lahko z pleničko ven zbezala tistga vraga, pol sem ji pa s pincetu spulila....sem mela ubitačne priprave, predvsem psihične, se mi je tolk smilila, revca, pol pa tud trznla niuser posted image nova je pa lepo rastla...

clock-img

14.06.2008, 09:30

clock-img

karamelam

pencil-img

77

Zdaj se je pa trepalnica skrila nekam, v učku je ne vidim več. upam, da se ni kam zagozdila, da ne bo problemov.... Hvala za nasvete, jo bom opazovala in probala ven zbezat....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem