writing-img

turi

clock-img

23.03.2011, 08:46

clock-img

sakuL

pencil-img

911

zdravo.

Prosila bi za pomoč in sicer.
Spodaj na bikini predelu imam že nekaj časa 2 bolj mala tura, pa vseeno zelo moteča. posebej po britju, vedno obvijem to zadevo user posted image .... pa se spominjam še časov k si lahko kupil eno taka črno mažo, k je zlo pomagala za te stvari ( je potegnilo ven celoten tur...)
Kje se to še dobi, oz. kako se reče tej kremi/maži...?
Ali obstaja še kaj podobnega, ali pa kakšen recept domače lekarne?

Hvala.

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

clock-img

23.03.2011, 08:56

clock-img

SMT3

pencil-img

632

Vem kaj misliš,ker se men tudi včasih tam naredijouser posted image Men res pomaga smrekovo mazilo.

clock-img

23.03.2011, 09:01

clock-img

cebela2

pencil-img

241

IHTINOL . .  to je zakon mazilo

clock-img

23.03.2011, 09:02

clock-img

sakuL

pencil-img

911

se to kupi v lekarni?
hvala vamauser posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

clock-img

23.03.2011, 09:06

clock-img

Precious

pencil-img

524

V lekarni kupiš ihtiol

clock-img

23.03.2011, 10:10

clock-img

SMT3

pencil-img

632

Smrekovo mazilo jaz kupim na trgu ampak pomoje ima to Oblak iz Nakla.
Tur mi izgine v 2-3- dneh ,brez tega sem jih imela po 3 tedneuser posted image

clock-img

23.03.2011, 13:33

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Ja, gre za ihtiol. Smrekovega mazila pa ne poznam, je pa fajn vedeti, da je še eno učinkovito zdravilo.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

24.03.2011, 08:07

clock-img

sakuL

pencil-img

911

o super.

SMT3-ali je ta oblak na domu, ali ima kakšno trgovino? koliko pa stane smerkovo mazilo, ali pa ta ihtil?

hvala vam.user posted image

**najraj**

clock-img

29.03.2011, 21:23

clock-img

jar

pencil-img

248

mazilo, ki vsebuje ihtamol se imenuje GIRODAL, vsaj v gorenjskih lekarnah je tako.
meni pomaga, če se mi (ne vem zakaj) zamašijo eni kanali slinavke ob čeljusti. za čez noč na debelo namažem, čez položim na debelo gazo in prelepim z unim belim obližem. običajno še enkrat ponovim.

http://www.gorenjske-lekarne.si/si/galenski-izdelki/galenski-izdelki_2/izdelek/946

clock-img

30.03.2011, 15:09

clock-img

sakuL

pencil-img

911

super user posted image .

hvala.

**najraj**

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem