cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

učiteljice - športni dan - pohod???

clock-img

28.04.2005, 11:48

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Zdaj se je pojavil en problem. Namreč, bliža se športni dan, pohod na en hrib, ki zahteva kar dobri dve uri hoje v hrib.
Včeraj sva peljala z :love: psa na sprehod in hodila kako uro (cca 3 km) po ravnem, potem pa sva mogla priti še do hiše, ki pa je malce na hribu in je treba kakih 150-200m v hrib. V tej razdalji sem mogla kar 3x počivat. Si me potem predstavljate na pohodu?
Sicer bom v torek na pregledu o tem povprašala še G, ampak trenutno mislim, da niti pod razno nisem zmožna takega pohoda.
Pa da ne omenim, kako utrujena sem bila ob prihodu domov, pa vsa prepotena, kot bi tekla maraton.

A ste ve hodile na take športne dneve? Če niste šle, kaj ste potem delale v tistem času? Ste nadomeščale?

lp, Jessy

clock-img

28.04.2005, 20:03

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

jAZ NA TVOJEM MESTU ABSOLUTNO NE BI ŠLA. POLEG TEGA, DA BOŠ MRTVO UTRUJENA POMISLI ŠE NA TO, DA SE PRI OTROCIH LAHKO ZGODI, DA MORAŠ HITRO UKREPAT, SKOČIT, POMAGAT,.......Sorry za velike črke,.... ti bodo že v šoli povedali kako in kaj, s takimi stvarmi se ni za hecat,.....

Pa srečno,
Pia73

clock-img

28.04.2005, 22:13

clock-img

Anja

pencil-img

447

Kaka veselica bo šele pri meni :)- Jaz moram z deco v 18 tednu na maraton :)- :)- :)- :)- Pa sem že zdaj, ko stara lokomotiva :ups:

a si predstavljate :bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem