cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

učni načrt biologija osemletka

clock-img

22.05.2008, 16:22

clock-img

Biba74

pencil-img

49

Vem, da vas je tukaj gor nekaj učiteljic. Če je morda katera tudi biologinja in še hrani učni načrt za biologijo (8.r) OSEMLETKE, bi ji bila zelo zelo hvaležna, če mi prepiše cilje za temo "Geni in okolje". Če kdo ve kje ta učni načrt najdem na netu bo tudi zelo pomagalo.

Lep dan,
Biba74

clock-img

22.05.2008, 16:31

clock-img

Biba74

pencil-img

49

Napaka, napaka user posted image . Rabim cilje za temo "Zakrneli organi". Še enkrat prosim in hvala, če mi jih kdo napiše!!!!

clock-img

22.05.2008, 16:41

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Na strani od ministrstva za šolstvo imaš vse učne načrte.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

22.05.2008, 17:52

clock-img

tins

pencil-img

385

<http://www.mss.gov.si/fileadmin/mss.gov.si/pageuploads/podrocje/razvoj_solstva/evalvacija/pdf/biologija.pdf>

clock-img

23.05.2008, 13:01

clock-img

Biba74

pencil-img

49

dulcinea in tins najlepša hvala, ampak to sem tudi sama že našla. Vendar je tam za biologijo objavljena le "Priloga k sedaj veljavnemu učnemu načrtu" -kot splošna navodila brez ciljev. Jaz pa nujno rabim cilje za omenjeno temo. Sem iskala tudi v knjižnici, kjer imajo skoraj vse, ampak teh starih učnih načrtov pa tudi nimajo.

Še kdo s kakšno idejo ali svojim izvodom UN ali mogoče starimi pripravami, ki mi je pripravljen prepisati te cilje????

clock-img

23.05.2008, 14:37

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Saj so objavljeni tudi učni načrti za osemletko še. Se mi zdi, da sem jih glih zadnjič videla. 

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

23.05.2008, 14:39

clock-img

Biba74

pencil-img

49

Ja, sej so objvaljeni in pri vseh, razen pri biologiji, so zraven tudi cilji. Šmrc!

clock-img

23.05.2008, 16:52

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Jaz ti drugače ne morem pomagati. Sem namreč učiteljica razrednega pouka. O biologiji veliko nimam pojma.

Ali si mogoče povprašala na učiteljski?

clock-img

23.05.2008, 22:16

clock-img

amaya

pencil-img

4434

Si poskusila vprašati tu: http://www.uciteljska.net

Zaljubljena sem v tri fante...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem