writing-img

ušesa iz pene, za pusta

clock-img

19.01.2010, 20:19

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

a ima katera kako fotko, če je kdaj sama naredila. Svojim otrokom bi naredila ušesa za lik živali, pa ne vem ravno kako bi naredila obroč oz kapo, al kaj, da bi gor držalo. Pa tud ta trak bi bil iz te pene, ta tanke, sem pozabla kako se že točno reče, pa saj veste kaj mislim.

clock-img

19.01.2010, 22:26

clock-img

lex

pencil-img

6532

nam je deda roge za bika prišil kar na šilt kapo, to pa sem potem oblekla z blagom prave barve in iz blaga naredila ušesa.

lahko pa jih kaširaš na kakšen manjši balin ali oblikuješ žico in jih potem gor skaširaš (papir lepiš gor z lepilom - bolj tekoče mekol lepilo lahko mu dodaš malo vode)

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

19.01.2010, 23:53

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Prilepiš/prišiješ na obroč za lase, o kakem traku govoriš, pa nimam pojma. Ali pa kapa s šiltom, kot je že lex rekla.

clock-img

27.01.2010, 21:30

clock-img

zvezdica05

pencil-img

225

Iščem šablono za metuljeva krila, pa sem naletela na tole: http://sewing.about.com/od/hallowee1/ss/catmouseears.htm
Upam, da ti bo kaj v pomočuser posted image

clock-img

29.01.2010, 11:23

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Jaz sem kupila debelejši obroč za lase in gor s silikonsko pištolo prilepila ušesa iz moosgumija - tako je bila starejša hči zajec, mlajša pa miška.

Izstrižeš ušesa, na spodnjem robu ena 2 cm navpično zarežeš ter upogneš en vogalček tega reza čez drugega, da dobiš 3D in da stojijo pokonciuser posted image , nato zalepiš na obroč.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem