writing-img

ušesni termometer

clock-img

16.03.2006, 16:21

clock-img

Reza

pencil-img

70

Ojla! Verjetno merite temperaturo z ušesnim termometrom?!!? No, mi smo ravno pri nakupu le tega in me zanima, kateri so dobri in kakšne izkušnje imate z njimi. Slišala sem, da je BROUN-ov kar dober. Kje se jih splača kupiti?

Hvala, hvala, hvala vsem, ki se trudite z odgovori.

29. decembra se je rodila naša Ava.

clock-img

16.03.2006, 16:51

clock-img

nynna

pencil-img

576

Jest ga imam sicer ne brovnovega, vendar sploh ne znam pomerit temperature. Vedno mi pokaže premalo, ker moraš term. vtakniti v uho prav pod določenim kotom če ne ni pravilno. Moj lahko izmeri tudi zunanjo temperaturo in potem pomoje izmeri malo v ušesu malo pa zunaj. No ne vem najbrž se ga moraš naučiti uporabljati. Najbrž mi bo bolj prav prišel kasneje ko bo tamala bolj pri miru.

clock-img

16.03.2006, 17:00

clock-img

thunder

pencil-img

302

Jaz imam Braunovega in je ZAKON! Vedno mi pokaže pravo temperaturo, ko je imel vročino sem preverila še z navadnim (zgolj za kontrolo) in mi je isto pokazal oz. 0,5 st. manj kar je logično ker v ušesu in ritki itak 0,5 st več pokaže.
Kupila sem ga prek Quelle!

clock-img

16.03.2006, 17:38

clock-img

Moica

pencil-img

71

Mi imamo tudi Braunovega in je zelo ok:) Kupili smo ga v Sanolaborju.

clock-img

16.03.2006, 19:20

clock-img

Reza

pencil-img

70

Sem bila danes v lekarni in mi je kazala nekega, ki ima 4 v enem (merjenje T v ušesu, merjenje T na čelu, sobni termometer in ura). Je katera že stestirala?

29. decembra se je rodila naša Ava.

clock-img

16.03.2006, 21:24

clock-img

Antigona

pencil-img

4555

Jaz imam Braunovega in je res zakon. Kupila sem ga v Leclercu, kjer je bil nekaj manj kot 10 tisoč, medtem ko istega v Baby Centru prodajajo po 17 tisoč...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

clock-img

16.03.2006, 22:10

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Mi imamo tega, s katerim lahko meriš v ušesku, na čelu, na njem je ura in kaže sobno temperaturo - actiwave. Moram priznat, da smo imeli kar nekaj dela, da smo ga pogruntali, pa še danes se včasih lovim. Drugače pa ful fajn, hitro izmeri, pa kar točno. Sicer je težko rečt kateri je čisto točen. Eni prisegajo na tiste čisto navadne termometre, samo pri meni je bilo vedno okoli 1° odstopanja od elektronskega.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem