cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ušesno maslo

clock-img

11.04.2007, 12:25

clock-img

nena82

pencil-img

152

pri moji trimesečni punčki sem opazila precej ušesnega masla v enem ušescu. če ji ga ne čistim vsak dan, ga je potem kar problem sčistiti.
ima katera podobne težave in ali uporabljate kakšne kapljice, ki bi to maslo topile, da se laže sčisti?
hvala za vsako idejo

clock-img

11.04.2007, 12:49

clock-img

borovnička

pencil-img

1130

Jaz našemu ušeska čistim ponavadi po kopanju, ko mu malo vode uide pa vse skupaj razmehča. Če pa slučajno kdaj opazim malo več masla, pa na tisto vatirano palčko z zaščito nakapam par kapljic fiziološke, narahlo namočim ušesek, potem pa samo s suho ven poberem, pa gre vse lepo stran.

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

clock-img

11.04.2007, 12:51

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Usesno maslo je potrebno pustit in samo obrisati od zunaj. Namen le tega je namrec zascita pred bakterijami in umazanijo in s tem ko cistite sluhovode tvegate vnetja. Obrise se samo to kar prileze ven, kljub temu da izgleda umazano.

Gospa sem.

clock-img

11.04.2007, 12:56

clock-img

eya

pencil-img

4615

Se strinjam s Seven, ušesnega masla ni treba čistiti, sploh pa ne tistega, ki je v sluhovodu. Očistite samo uhelj in pa malo vhod v sluhovod, ne drezat naprej. S tem poškodujete dlačice v sluhovodu, ki sicer same poskrbijo, da pride ušesno maslo ven.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

11.04.2007, 16:33

clock-img

Anonimen

Se strinjam s Seven in eyo...našmu škratu moram skoraj vsak dan čistit vhod, saj mu kar ven prileze maslo...je rekla pediatrinja, da je to dobro...potem pa ok...drezat pa vanj ne smeš, ker lahko hitro pride do komplikacij...

LP

clock-img

11.04.2007, 18:41

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Jaz sluhovoda nikoli ne čistim, mi je pediatrinja odsvetovala - čistim samo tisto, kar je zunaj ušesa, po vsakem kopanju.

clock-img

11.04.2007, 20:18

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Se strinjam s predhodnicami, da se masla ne čisti. Jaz ga ji, ko prileze v uho, spucam kar s prstom. Čimdlje od vatiranih palčk.

:)

clock-img

13.04.2007, 15:29

clock-img

Mateja82

pencil-img

926

Tako kot so ostale napisale. Nikoli ga nisem ven čistla razen tisto kar je samo ven prilezlo, sem s palčko odstranla.

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

clock-img

13.04.2007, 15:34

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Seven

Usesno maslo je potrebno pustit in samo obrisati od zunaj. Namen le tega je namrec zascita pred bakterijami in umazanijo in s tem ko cistite sluhovode tvegate vnetja. Obrise se samo to kar prileze ven, kljub temu da izgleda umazano.

Se strinjam s Seven user posted image

Nič hudega, če je eno uho malo bolj maslasto kot drugo. Saj tudi odrasli imamo včasih eno bolj vsrano kot drugo. S tem, da sebe ne vidimo user posted image

clock-img

14.04.2007, 13:18

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Ušesnega masla se ne odstranjuje. Še posebno ne s palčkami. To je le zaščita za uho.

clock-img

14.04.2007, 14:37

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

A to velja samo za "mladičke", a za nas tudi? Ker jaz si redno pucam uhlje s palčkami, ker imam kar smotran občutek, če si jih ne user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

14.04.2007, 14:54

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Velja za vse, ker maslo je zaščita pred vdorom bakterij in podobnih svinjarij. Si jih pa tudi sama še tako pucam, vendar vedno bolj razmišljam, da bi si kupila Audiospray ali nekej tacga, čeprav ne vem, če je to boljše kot palčke.

:)

clock-img

15.04.2007, 15:01

clock-img

nena82

pencil-img

152

Ej, punce, hvala!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem