writing-img

udarec strele

clock-img

12.09.2008, 21:47

clock-img

EvCh

pencil-img

34

Upam, da tole vprašanje ne bo zvenelo preveč panično, vendar verjamem da smo nosečke na vsako malenkost še posebej pozorne in nas lahko hitro zaskrbi. Imam pa veliko "srečo", da je v roku enega meseca le nekaj metrov stran od mene udarila strelal ina zaslišal se je resnično močan zvok, čutila sem ga po celem telesu. Sem v 19. tednu nosečnosti in sem prebrala, da zdaj otroček že dobro sliši in se odziva na zunanje dražljaje...zanima pa me, če morda katera bolje ve, če lahko tak močan zvok kako vpliva na otroka v kasnejšem razvoju...morda slabše slušno zaznavanjeuser posted image ? Res ne želim zveneti, kot preveč zaskbljena nosečka, me pa vseeno malo skrbi, glede na to da se je strelo dalo kar fino čutiti...

Lep pozdavček in lepo nosečnost želim vsem user posted image .

clock-img

12.09.2008, 21:48

clock-img

EvCh

pencil-img

34

Pozabila sem napisati, da se je v roku enega meseca to zgodilo dvakrat...

clock-img

12.09.2008, 21:49

clock-img

Anonimen

Ah,pa še kaj.
Sekiraš se brezveze.Daj ti glavo pod vodo,ko bodo strele udarale,pa boš videla kako jih boš slišala

clock-img

12.09.2008, 21:53

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

jjaz bi se ob vdaru strele zasikirala, če bi vdarila tako blizu, da bi me orng streslo ali celo vrglo po tleh ali če bi bila možnost prenosa napetosti, glede hrupa pa...

clock-img

12.09.2008, 22:08

clock-img

EvCh

pencil-img

34

Me je tale izjava kar v smeh pognala :)...v bistvu je res ja, mali je v vodi in se res slabše sliši.....ampak je pa zanimivo, da prej še nikoli ni strela udarila tako blizu mene, zdaj v nosečnosti pa kar dvakrat :)...mogoče pa user posted image oddaja tako energijo....user posted image user posted image ...hvala za pomiritev....

clock-img

12.09.2008, 23:06

clock-img

Anonimen

Mene je mesec in pol pred porodom stresla elektrika, pa sva oba ok. user posted image

clock-img

12.09.2008, 23:13

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

IZVIRNO SPOROČILO: EvCh

morda slabše slušno zaznavanjeuser posted image ? Res ne želim zveneti, kot preveč zaskbljena nosečka, me pa vseeno malo skrbi,

Ne, ne skrbi in uživaj v user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

clock-img

12.09.2008, 23:23

clock-img

rija

pencil-img

15589

eh...nič ni....

moj mali je ok, pa sem si 3 tedne pred porodom zaželela še malo diskotekeuser posted image

edina posledica je verjetno ta, da ko sliši muziko ga začne kar sukat v ritiki....user posted image

...vox populi...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem