writing-img

ufff

clock-img

20.06.2009, 11:03

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

no tole bo sedaj tudi v Ljubljani dosegljivo...v h&m...bo šla katera pogedati, jaz že čakaaam user posted image  
http://www.planet-lepote.com/novice/jimmy_choo_za_h_m
res hudo dobri čevlji...

clock-img

20.06.2009, 11:08

clock-img

Anonimen

Če tole obujem, bo moj zraven mene ko en palčekuser posted image

clock-img

20.06.2009, 11:43

clock-img

žab*ca

pencil-img

395

Jaz pa se ubijem,pa bo moj mogoče bolj veseluser posted image .

clock-img

20.06.2009, 11:58

clock-img

corfu

pencil-img

3829

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

clock-img

20.06.2009, 12:47

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Lepi čevlji, ampak kot je že Žabca napisala, jaz se tudi ubijem v tem.. 

clock-img

20.06.2009, 12:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.06.2009, 12:49

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.06.2009, 12:59

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Ne vem kako bi zgledala kot 2 metrašicauser posted image

clock-img

20.06.2009, 13:00

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

Huuudo, sam kje je šele november....user posted image

clock-img

20.06.2009, 13:34

clock-img

Anonimen

...bo šla katera pogedati

Ne bom delala gnece.

clock-img

20.06.2009, 16:40

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: sanja nk.
bo šla katera pogedati

V H&M načeloma ne hodim, ker mi tam skoraj nič ni všeč, ampak tole sem pa videla na Internetu in bom šla definitivno pogledat.

clock-img

20.06.2009, 17:13

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Lepi, vendar samo za gledat

se strinjam

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

20.06.2009, 17:44

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

bo šla katera pogedati

V H&M načeloma ne hodim, ker mi tam skoraj nič ni všeč, ampak tole sem pa videla na Internetu in bom šla definitivno pogledat.

ajoooo no vsaj enauser posted image ....potem niste ravno za pete, ..jaz pa brez njih ne morem, sploh komaj obujem teniske..

clock-img

20.06.2009, 17:46

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Z malce pretiravanja, ampak tukaj sem pa kakor ga. Beckham... jaz bi še superge s petkami obula, če ne bi tako trapasto izgledale. user posted image Ne morem brez petk, pa tudi nočem brez njih, ker so mi preveč všeč. Moj Kamikaza lahko potrdi, da sem nora na takšne in drugačne salonarje (no, pa na torbice tudi) in škornje in tale Shooo izgleda... mnjam. Ampak jaz sem se zdaj zapičila v Gačanoviča. Moram našparati za en par. user posted image

clock-img

20.06.2009, 17:57

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

user posted image jaaa jaz isto, res že od nekje 15 leta jih nosim...in brez njih sem "bosa"..
tako da tudi jaz se ne morem upreti nakupu, ko vidim kakšne hudeuser posted image ...rezultat pa , da jih imam potem vsepovsod. Ja za Gačanoviča si že imela temo, kaj si potem kaj kupila, z njegovimi škornji sem res zadovoljna....grem tudi jaz še malo v shopping user posted image
lp

clock-img

20.06.2009, 18:00

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Ne, nisem še nič kupila, ampak računam na to, da nekje do jeseni pa bom. Z Gačanovičevimi škornji zdaj, čez poletje, nimam česa početi, salonarji pa... saj so lepi, ampak je še veliko lepših. Ne kupujem namreč extra dragih čevljev, ker se jih prehitro naveličam (ob tolikšni ponudbi sproti novih). Če že, potem dam malce več za superge, ker jih ponavadi nosim celo sezono.
Moj zadnji nakup so bili beli salonarji s paščki čez gležnje (nekoliko nižja petka) in črne gladiatorke (mnjam). Shooo bo pa jeseni, a ne? user posted image

clock-img

20.06.2009, 18:12

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

Ne, nisem še nič kupila, ampak računam na to, da nekje do jeseni pa bom. Z Gačanovičevimi škornji zdaj, čez poletje, nimam česa početi, salonarji pa... saj so lepi, ampak je še veliko lepših. Ne kupujem namreč extra dragih čevljev, ker se jih prehitro naveličam (ob tolikšni ponudbi sproti novih). Če že, potem dam malce več za superge, ker jih ponavadi nosim celo sezono.
Moj zadnji nakup so bili beli salonarji s paščki čez gležnje (nekoliko nižja petka) in črne gladiatorke (mnjam). Shooo bo pa jeseni, a ne? user posted image

aja so ti gladiatorke všeč...no saj so ql, samo jaz se ne predstavljam v njih...
Ja Shoo pa naj bi prišel jeseni, Novembra ali Oktobra...saj bodo verjetno plakati vsepovsod...user posted image

clock-img

20.06.2009, 18:13

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Z malce pretiravanja, ampak tukaj sem pa kakor ga. Beckham... jaz bi še superge s petkami obula, če ne bi tako trapasto izgledale. user posted image Ne morem brez petk, pa tudi nočem brez njih, ker so mi preveč všeč. Moj Kamikaza lahko potrdi, da sem nora na takšne in drugačne salonarje (no, pa na torbice tudi) in škornje in tale Shooo izgleda... mnjam. Ampak jaz sem se zdaj zapičila v Gačanoviča. Moram našparati za en par. user posted image

Pa ti pristojajo? Jaz sei tebe namreč ne predstavljam v elegantnih čevljih.

clock-img

20.06.2009, 18:14

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Nisem kupila tistih gladiatork do kolen, ampak tiste do... čez gležnje, no. Ta visoke tudi meni nekako ne "sedejo".

Kar se pa petk tiče, pa res, no... ne vem, če je kaj višje na prioritetni lestvici (v zvezi s čevlji), kot to.

clock-img

20.06.2009, 18:16

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Na trenirko mi ziher ne user posted image , drugače pa ni krize. Res je, da sem bolj športni tip človeka (torej točno trenirka in supergi), ampak ob tistih redkih prilikah (1x na letni čas, pa še to mogoče), ko je pa res treba obleči kaj bolj... elegantnega... pa vse skupaj niti ne izpade tako zelo slabo. No, seveda je pa vse odvisno od okusa, a ne? user posted image

clock-img

20.06.2009, 18:18

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Na trenirko mi ziher ne user posted image , drugače pa ni krize. Res je, da sem bolj športni tip človeka (torej točno trenirka in supergi), ampak ob tistih redkih prilikah (1x na letni čas, pa še to mogoče), ko je pa res treba obleči kaj bolj... elegantnega... pa vse skupaj niti ne izpade tako zelo slabo. No, seveda je pa vse odvisno od okusa, a ne? user posted image

Itak user posted image ..

clock-img

20.06.2009, 18:21

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Zdaj je bila dobra priložnost v Turbo Schuh (al' kako se že napiše?), ker so imeli 50% popusta na vse čevlje. Ponavadi damo nekje do 100€ za 2 para čevljev (pa mišljeno je, da se vsak par nosi po celo sezono - no, vsaj tako počne večina ljudi, ki jih poznam), jaz sem pa za ta denar maja kupila 7 parov čevljev (in to vse, od supergov in Crocsov do salonarjev). Ne rabim nič več do konca leta. user posted image

clock-img

20.06.2009, 20:42

clock-img

Anonimen

bo šla katera pogedati

ajoooo no vsaj enauser posted image ....potem niste ravno za pete, ..jaz pa brez njih ne morem, sploh komaj obujem teniske..

Jaz sem tut fuuul rada nosila pete ... potem sem pa spoznala mojga dragega in sem nehala ... je pač enih 10cm manjši od mene pa bi še bolj čudno izpadla če bi imela jaz še 8cm pete gor user posted image .

clock-img

20.06.2009, 21:11

clock-img

žab*ca

pencil-img

395

Kind lady,ni Gorenc,je kar iz cvičkove dežele,in bi me zelo rad videl v visokih petah-zdaj pa ne vem ali zato da se fentam ali pa ker so mu všečuser posted image .Ampak jaz sem že tako dosti visoka in imam občutek da bi izpala kot ena kobila.

clock-img

22.06.2009, 13:50

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

kdaj pa naj bi teli čevlji prišli v HM? bom verjetno itak spet zamudila, ker ne hodim v to trgovino user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem