writing-img

ugodno prodam otroška oblačila

clock-img

20.09.2012, 18:03

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

clock-img

20.09.2012, 21:42

clock-img

2sneg13

pencil-img

326

kolikor sem brala na dobrodelnosti, si veliko veliko dobila od mojvzdevek podarjenega. Zakaj enostavno tudi sama ne podariš naprej?user posted image

clock-img

21.09.2012, 09:16

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

sem podobno asociacijo dobila tudi sama, ampak ko sem šla gledat cene so res simbolne in pri veliko stvareh piše zraven da podari...

clock-img

23.09.2012, 19:46

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

ja res sem nekaj dobila, vendar veliko tudi podarim, ravno danes sem podarila 2 veliki škatli oblačil za deklice in dečke do pol leta, cene so samo simbolične, nikakor zaslužek, ker pač ne morem vsega podarit, pa še pošiljam naj na svoje stroške, osebnega prevzema je zelo malo, veliko raje vidijo, oprano speglano, pa še na dom naj pripeljem, po možnosti, žau tako je, veliko podarim tudi na fb strani, no da vprašam, kaj pa podarijo ostale ki ravno tako dobijo podarjeno, jaz vem da veliko, pa še bom

clock-img

23.09.2012, 19:51

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

aja pa v vednost nobenega oblačila ne prodajam, ki sem ga dobila podarjenega s strani mojega vzdevka

< Sporočilo je popravil lumpa6 -- 23.9.2012 19:53:31 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem