writing-img

uhani - kam za luknjice

clock-img

19.04.2009, 20:47

clock-img

anarabarbara

pencil-img

138

Pri 32 letih bi si rada preluknjala ušesa, pa me zanima, če katera ve, kje to delajo kvalitetno, kakšen je postopek, koliko časa traja, da se zaceli... A si je dala katera delat luknjice pri taki pozni user posted image starosti, če je imela katera komplikacije user posted image

Hvala vnaprej za odgovore!!

Ko bo posekano zadnje drevo, zastrupljena zadnja reka, ulovljena zadnja riba, takrat bo jasno, da se denarja ne da jesti.

clock-img

19.04.2009, 21:01

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

moja mami pri 35ih. vsekakor pojdi k zlatarju, sicer pa zna bolet in mami se je celilo precej dolgo... skoraj leto da se je čisto zaprlo in je dala lahko katerekoli uhane notr. sicer pa je treba luknje redno čistit in 'vzdrževat', vsaj na začetku.

p.s.: sicer dvomim da je 'obnašanje' lukenj kaj odvisno od starosti... bolj od vsakega posameznika.

< Sporočilo je popravil Felicita -- 19.4.2009 21:05:36 >

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

19.04.2009, 21:16

clock-img

melanija

pencil-img

934

Jaz sem si jih naredila še ene zraven prvotnih lani. Malo zaboli, ma ni panike. Medicinske uhane imaš potem 3 tedne, po treh tednih si daš noter svoje. Jaz sem si jih samo včasih z fiziološko namočila, predvsem prvi teden, potem pa ne več. Luknje pa me niso bolele več po 14 dneh.

clock-img

20.04.2009, 08:42

clock-img

anarabarbara

pencil-img

138

O, super! Hvala obema!!!

< Sporočilo je popravil anarabarbara -- 20.4.2009 8:46:13 >

Ko bo posekano zadnje drevo, zastrupljena zadnja reka, ulovljena zadnja riba, takrat bo jasno, da se denarja ne da jesti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem