writing-img

uhani tam spodaj

clock-img

12.10.2006, 00:56

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Se mi je porajalo vprašanje ob gledanju posnetka, ki ga je dala nivess gor, ko si ga moški sam...
Zanima me - tiste oz. tisti, ki imate uhančke in piercinge na spolovilih - kakšen je občutek pri vaših spolnih užitkih? Vas moti, vam morda bolj ugaja,...?

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

12.10.2006, 08:22

clock-img

Anonimen

Po mojem je nevarno.. se lahko kdo po jeziku poreze.. user posted image user posted image

clock-img

12.10.2006, 08:40

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

si predstavljaš bruko na letališču?

clock-img

12.10.2006, 08:40

clock-img

lan

pencil-img

1173

Baje je ful dober feeling,ker ti uhanček pač dodatno draži klitoris.
Glede moških in "pirsinga" v penisu,ne vem! Moški še pravijo,da je noro,če ima ženska uhanček v jeziku,da je super pri oralnem zadovoljevanju,dodatna masažauser posted image .

clock-img

12.10.2006, 09:18

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

si predstavljaš bruko na letališču?

user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.10.2006, 09:19

clock-img

Anonimen

glih 2 dni nazaj mi je rekla sekica, da si bo njena kolegica dala uhan spodaj. Meni je to totalno glupo, fujuser posted image

clock-img

12.10.2006, 09:20

clock-img

Anonimen

Nivess ti bi ga ziher mela.. ampak samo pod enim pogojem.. Da ti ga jaz nataknem a ne??! user posted image user posted image

clock-img

12.10.2006, 09:32

clock-img

Anonimen

Tjazy če bi bilo to samo za nataknit,....bi mi lahko še kaj več gor natakniluser posted image

clock-img

12.10.2006, 09:35

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

nataknem user posted image user posted image

Tjazy misli, da se spodaj nataknejo oni uhančki, za pripet-ko jih samo skup stisnešuser posted image user posted image user posted image

clock-img

12.10.2006, 09:49

clock-img

Anonimen

a piercing se pa vtakne al kaj?? al se kaj drugega z njim naredi...katera beseda je tu zdaj primerna...nimam pojma...pa jih mam kr neki...

clock-img

12.10.2006, 10:00

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Po mojem je nevarno.. se lahko kdo po jeziku poreze..

user posted image user posted image user posted image user posted image

Misliš, da se je to že tudi v resnici zgodilo? user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

12.10.2006, 10:04

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

kakšen je občutek pri vaših spolnih užitkih? Vas moti, vam morda bolj ugaja,...?

imam prijatelja, ki hodi z žensko, ki ima nek piercing v jeziku.. pravi, da je oralni sex fenomenalen.. človek je precej škrt.. ampak zdaj ji kupuje razne bunkice, ploščice, ringce ipd za v jezik.. user posted image user posted image user posted image tako, da.. verjetno je nekaj na tem..

clock-img

12.10.2006, 12:21

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

kakšen je občutek pri vaših spolnih užitkih? Vas moti, vam morda bolj ugaja,...?

imam prijatelja, ki hodi z žensko, ki ima nek piercing v jeziku.. pravi, da je oralni sex fenomenalen.. človek je precej škrt.. ampak zdaj ji kupuje razne bunkice, ploščice, ringce ipd za v jezik.. user posted image user posted image user posted image tako, da.. verjetno je nekaj na tem..

no jst pa poznam osebke, ki jih to blazno moti.. tko da: naravno je najlepse..

clock-img

12.10.2006, 12:29

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

no jst pa poznam osebke, ki jih to blazno moti.. tko da: naravno je najlepse..

se strinjam... naravno je d best.. pa še če je tehnika tok dobra.. user posted image

clock-img

15.10.2006, 10:26

clock-img

lu155

pencil-img

285

men je ful fino.jst ga mam že 3 letauser posted image user posted image

trinika&tomaž sončka moja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem