writing-img

ulomki napisani v mat.knjižici

clock-img

22.09.2008, 11:53

clock-img

bučibači

pencil-img

98

Ali imate na str. 7, tam kjer je napisan pregled in zdravljenje napisane kakšne enačbe? Jaz imam napisano F= P/1 + U lo 57, enkrat pa isto sam, da se mi spremeni F=1/P,.. saj sploh nevem, če sem prav razbrala.A veste mogoče kaj to pomeni???user posted image

clock-img

22.09.2008, 12:22

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: bučibači

Ali imate na str. 7, tam kjer je napisan pregled in zdravljenje napisane kakšne enačbe? 

Nimam nobenih enačb user posted image , tam mi zabeleži kadar mi naredi vaginalni pregled. Po mojem ima vsaka G svoje finte, tko da najbolje da jo naslednjič kar vprašaš.

clock-img

22.09.2008, 13:17

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

To misliš stolpec za razdaljo simfiza/fundus? Meni je pisala P - 2, P, P+3... Pomenilo naj bi pa to do kod sega maternica: dva prsta pod popkom, do popka, tri prste čez popek... Ulomkov pa nimam user posted image

clock-img

22.09.2008, 14:30

clock-img

Anonimen

AnciM - Meni na s/f piše npr. 15, 22, 34 cm. Nikoli nekih ulomkov, ali P-2 ali kaj podobnega. Sej pravim, da ima vsaka G svoje "muhe" in navade. user posted image

clock-img

22.09.2008, 15:59

clock-img

bučibači

pencil-img

98

ne, ne pod S/F ampak prav pod stolpcem pregled in zdravljenje. Ja izgleda, da ima vsak G svoje,... ampak če katera ve, se še vedno priporočam,...
lpuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem