writing-img

ultrazvok kolkov - pregled

clock-img

17.03.2008, 19:16

clock-img

Perunika

pencil-img

171

Mi lahko prosim kdo pomaga? Rabila bi informacijo o tem ali je kje krajsa cakalna doba za ultrazvok kolkov(LJ). V Novem mestu je potrebno cakati 4 mesece. 

clock-img

17.03.2008, 21:55

clock-img

mali007

pencil-img

116

Koliko bo pa otrok star, ko bo imel ultrazvok?

Meni so datum in uro določili že v porodnišnici - v otrokovem petem mesecu starosti.

clock-img

17.03.2008, 22:40

clock-img

Perunika

pencil-img

171

V porodnišnici so kolke oznacili kot 1A. Pediatrinja v porodnisnici mi ni dala napotnice, ces da gre smo za desni kolk, ki da je raven tam, kjer naj bi bil zaokrozen (?) in naj bi se scasoma z razvojem samo popravilo, oz. da mi bo dal napotnico izbrani pediater , ko bo sin star tri mesece. Ko sem to omenila izbrani pediatrinji na prvem pregledu v posvetovalnici  mi je brez besed napisala napotnico in priporocila ultrazvok v Novem mestu. Sin je zdaj star dva meseca, torej bi prisli v Nm na vrsto, ko bo imel šest mesecev. 

clock-img

17.03.2008, 23:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.03.2008, 08:15

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

pri nas v šempetru pri go imaš pregled kolkov pri 3 mesecih. že v porodnišnici ti dajo napotnico in datum, ki sovpada z otroškim 3m.

clock-img

18.03.2008, 12:26

clock-img

Perunika

pencil-img

171

Dekleta, najlepša hvala za informacije. Sem poklicala v Brežice in so rekli naj pokličem za naročanje juti med 7. in 8. uro zjutraj. Upam, da nam uspe.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem