writing-img

ultrazvok trebuscka

clock-img

11.11.2008, 12:51

clock-img

łiłi

pencil-img

147

mene pa zanima ce je katera pelala svoje otroke na ultrazvok trebuscka v klinicni center?
nam je p dala napotnico, ker nas teo vcasih prevec trdo kaka in ker ma napihjen trebuscek

TEO PEJIĆ 26.1.2008
http://liliteo.moj-album.com/

clock-img

11.11.2008, 13:36

clock-img

simona2

pencil-img

474

Ja mi smo imeli ultrazok trebušne votline zaradi refluksa, vendar na pediatrični kliniki. Mislim, da je tudi za vas bolje da greste na pediatrično, saj vam napotnica verjetno velja tudi za tja, pa še vese je prilagojeno malim bolnikom. Sem videla, da je bilo takrat kar veliko ljudi pred ordinacijo, mi smo bili pač hospitalizirani in je bil to samo del preiskav, drugi pa so prišli z napotnico. Lahko pokličeš na pediatrično in vprašaš, mislim pa da boste mogli počakat na datum in dda ne bo to kar takoj.

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.

clock-img

11.11.2008, 13:40

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

če ni P napisala točno kam  potem greste lahko kamor želite,če pa je napisala KC potem ne morete drugam.

clock-img

11.11.2008, 15:08

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Ja mi smo imeli ultrazok trebušne votline zaradi refluksa, vendar na pediatrični kliniki.

Enako.

Otrok mora pri tem mirovati.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

11.11.2008, 16:51

clock-img

łiłi

pencil-img

147

p nam je rekla da gremo v klinicni center na ultrazvok da majo ni tko ustiman.
na napotnici nic ne pise kam
no sej bomo vidli.upam da je ultrazvok preko trebuscka ,da nebo moral kak slauf govtat

TEO PEJIĆ 26.1.2008
http://liliteo.moj-album.com/

clock-img

11.11.2008, 17:15

clock-img

simona2

pencil-img

474

Ja normalo, da je ultrazvok preko kože, druge preiskave se drugače imenujejo. Npr. gastroskopija, ph-metrija... Nič bat in skrbet pa čimprej pojdi bo prej koncuser posted image .  Aja pa čisto nebolečev je, Edino gel je mal mrzel pa lahko user posted image  mal mot ampak to je res najbolj simpl preiskava.

< Sporočilo je popravil simona2 -- 11.11.2008 17:16:50 >

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.

clock-img

12.11.2008, 04:28

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Preko trebuščka... nič ne boli... edino je zoprno, ker mora biti otrok pri miru, tako da je najbolj fajn, če ga pred tem uspeš uspavat.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem