writing-img

ultrazvok v črnučah???

clock-img

13.01.2005, 13:26

clock-img

hruškica

pencil-img

140

Ali je katera že bila tukaj na ultrazvoku in ali imajo še kakšnodrugo možnost, da ti posnamejo ultrazvok ali delajo to samo na VHS kasete?? Ali lahko tudi na cd ali USB ključ? In ali imajo 3D ultrazvok?? Hvala za vse informacije.

clock-img

13.01.2005, 13:32

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Ja pred dobrim letom so imeli samo na VHS, pa mislim, da imajo še sedaj, ker imajo samo namesto monitorja TV in na TV priključen videorekorder. Ultrazvok pa ni bil 3D. Če boš šla snemat ti priporočam, da vzameš s seboj diktafon. Ko ti razlaga ti je vse jasno, doma pa ko gledaš "nemi film" ni več vse tako jasno ...

clock-img

13.01.2005, 17:58

clock-img

analizapola

pencil-img

82

Ja diktafon obvezno. Mislim, da obstaja samo posnetek na VHS kaseti.
Se pa ginekologinja res potrudi in ti vse lepo razlozi in pregleda dojencka.

:kuza:

clock-img

13.01.2005, 19:09

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Ja še vedno snema UZ na VHS kaseto, na DVD še nisem zasledila da kdo sploh dela v SLO! Ima pa 2D UZ-žal! No jaz še vedno vse vidim, tudi ko gledam "nem film", pa tudi pri kolegici mi je bilo vse jasno, ko sem gledala njenega :duda:, ker ga ta G res dobro posname! Meni ni žal, da sem šla!
Lp, Eva 31t in :duda: Luka

clock-img

13.01.2005, 20:59

clock-img

hruškica

pencil-img

140

Super, komaj čakam na ta pregled. Naročena sem v sredo dopoldne in upam, da bova z mojim izvedela tudi spol najine štručke!
Hruškica, 25t

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem