writing-img

umazan voziček

clock-img

08.01.2009, 15:35

clock-img

pikapoka315

pencil-img

86

Dajte mi povedat, predvsem tiste, ki živite v bloku, kako čistite vozičke, ki so umazani od snega oz. te umazane plundre? Jaz našega spucam pred blokom, ampak ko pridem do dvigala, in potem do stanovanja, se glih vse dobro začne talit s koles.. Tako da imamo vsakič umazano lužo pred stanovanjem..potem pa še cela procedura preden zapeljem v stanovanje z vozičkom...pa če še tamali začne jokat, je cela štala...ne vem kaj bi prej...
Kakšen nasvet?

clock-img

08.01.2009, 15:53

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Pustiš voziček zunaj ali v kleti???

clock-img

08.01.2009, 16:01

clock-img

poli*

pencil-img

2407

Jaz hitro zapeljem voziček v stanovanje na2 brisači, dase lepo odtali. Sem ga poskusla dat nabalkon, pa ni učinka, ker je premrzlo in se sneg ne odtali

clock-img

08.01.2009, 16:18

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Ali zapeljem na brisačo, al pa v garažo zapeljem, če ni brisače al se pa mi ne da v garažo, pa packe počakajo moža, ko pride iz službeuser posted image

clock-img

08.01.2009, 18:14

clock-img

principessablu

pencil-img

449

sej plačuješ spl v bloku in to drago,tako da ne skrbi,pač naj bo umazano in itak pucajo,tako pač je,ko je zima in ko imamo otrokeuser posted image

clock-img

08.01.2009, 19:32

clock-img

pikapoka315

pencil-img

86

Sej me ne skrbi tolk k je blok umazan, sam ko je cel hodnik v stanovanju tut! Nimam možnosti, da bi puščala voziček v kleti ali garaži..ko sem pa kolesa pred stanovanjem dol dajala, sem pa celo pot do kopalnice umazala, ker je dol kapljalo...tko da bom zgleda kar stare brisače po tleh v hodniku dala...

clock-img

08.01.2009, 19:52

clock-img

Anonimen

Jaz sem na hodnik v stanovanju položila tepih, ki ga lahko pereš v pralnem stroju. Vožiček sem postavila gor, da se je posušil in potem tepih sesala in občasno prala.

clock-img

08.01.2009, 20:04

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

IZVIRNO SPOROČILO: principessablu

sej plačuješ spl v bloku in to drago,tako da ne skrbi,pač naj bo umazano in itak pucajo,tako pač je,ko je zima in ko imamo otrokeuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Točno tako in točno tako naredim jaz - enostavno puščamo voziček na hodniku (ga itak ves čas, ker v stanovanju ni prostora zanj).

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem