writing-img

umazanija na likalniku

clock-img

18.06.2008, 15:53

clock-img

Anonimen

Uhhh sem jezna....si je dragi nazadnje neko majčko zlikal ko me ni blo, ker jo je pač mel željo oblečt....in je zdaj cel likalnik zafuraluser posted image user posted image .

Na plošči spodaj se je nek vrag sprijel goruser posted image , pa ga nikakor ne morem spravit doluser posted image .

Kak ve očistite to?! Seveda, če ste ble v taki situaciji kot jazuser posted image

clock-img

18.06.2008, 15:57

clock-img

gojska

pencil-img

1128

mene je to zelo dolgo zanimal..........................

pol sem pa vzela gobico in arf in narahlo milimeter po milimeter zribala svinjarijo dol. Zdaj pa nimam več izgovorov, moram  spet likat.

clock-img

18.06.2008, 15:59

clock-img

Anonimen

Pa nisi poškodovala z gobico, ko si čohala te zaščitne plasti?

Ker jaz sem sam malo poskusla, pa sem že poškodovala to čudouser posted image

clock-img

18.06.2008, 16:04

clock-img

gojska

pencil-img

1128

ne, ker moj likalnik nima nobenih plastiuser posted image user posted image user posted image user posted image

dej naj ti ena pove, ko se na to spozna. Meni je likalnik in likanje španska vas.

clock-img

18.06.2008, 16:10

clock-img

Anonimen

Bom poskusla bolj pazljivo čohat to doluser posted image

Ma ravno tista plast proti sprijemanju bi naj bla to...pa tolko o temuser posted image

Kljub temu hvala za nasvet gojska!

clock-img

18.06.2008, 16:33

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

Neka kreda se dobi za pucat tako umazanijo. Kje se kupi nevem, ker mi jo je dala ena ki dela v tekstilni industriji, sam mi je že zmajnkalo, bi spet rabla.user posted image

Upam da se kera javi in pove kje lahk to kupim.

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

18.06.2008, 16:35

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Vklopi likalnik na full, vzemi časopisni papir, daj ga čez rob likalne mize in pol z likalnikom drgi čez papir po robu...Tko bi moglo it vse dol.
Pa poročaj, če ti je uspelo!

clock-img

18.06.2008, 17:04

clock-img

.ču

pencil-img

1181

IZVIRNO SPOROČILO: *alja*

Neka kreda se dobi za pucat tako umazanijo. Kje se kupi nevem, ker mi jo je dala ena ki dela v tekstilni industriji, sam mi je že zmajnkalo, bi spet rabla.user posted image

Upam da se kera javi in pove kje lahk to kupim.

Ja, res se dobi neka "kreda" zgleda pa v resnici tako kot kakšna šminka, ki sicer v trdem stanju. Likalnik mora bit nekoliko segret, s tem pomažeš, začne se topit in gre dol vse. Če prav se kr precej kadi in tud vonj ni prav prijeten. Dobi se v trgovinah z blagom, gumbi, volno,...in ostalimi pripomočki za šivanje. Pravzaprav se ne spomnim, če imajo te trgovine kakšno posebno imeuser posted image ....

What's up :)

clock-img

18.06.2008, 18:44

clock-img

urška

pencil-img

3136

ja , to 'kredo' kupiš v muellerju. potem likalnik malo segreješ s tistim porgneš in obrišeš s čisto cunjo. se da s tem čist lepo likalnik spucat.

clock-img

18.06.2008, 21:08

clock-img

kawasakica

pencil-img

1311

V Mullerju se tud dobijo take krpice za čiščenje likalnika. Malo jo zmočiš in počistiš z njo. Pri meni je delalo

clock-img

18.06.2008, 21:54

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

če se prav spomnim sem jaz to šminko kupila pri "sosedu"

clock-img

18.06.2008, 22:24

clock-img

Tempera

pencil-img

40

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

če se prav spomnim sem jaz to šminko kupila pri "sosedu"

Tudi jaz jo tam kupujem....user posted image

clock-img

19.06.2008, 22:16

clock-img

Anonimen

No poročilo:
sem probala drgnit z arfom in gobico...user posted image
sem probala s časopisom...user posted image

Tako, da se moram res odpravit po tole šminko, ki ste jo omenile  in še to sprobat...upam, da bo to bolj uspešnouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem