writing-img

umiram od dolgega časa

clock-img

09.02.2012, 12:18

clock-img

Tutan

pencil-img

1441

Na prisilnem dopustu (no, saj tako hudo ni, samo moram malo pokurit lanskega, glede na to, da smo dobili že novega), hišo mam čisto, edin kak prah iz zgornjih polic bi lahk pobrisala, pa nimam robčkov, pa se mi jih ne da it kupit user posted image user posted image .... Sina ni do 14h, moža do 16h....
Še katera tako zdolgočasena kje? user posted image

clock-img

09.02.2012, 12:26

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

uredi, obdelaj slike ali kaj/koga drugega user posted image

clock-img

09.02.2012, 12:30

clock-img

Tutan

pencil-img

1441

Koga pa naj obdelujem, če sem sama doma? Zunaj je pa mrzlo in večinoma mojih sosedov je penzionistov, ki pri takih temperaturah še nosa ven ne pomolijo, kaj šele da bi stali na ulici in šimfali vse povprek, kot to počnejo poleti (in potem če nimaš kaj za delat, lahko greš po ulici in se malo pogovoriš z vsakim user posted image user posted image ).....
Slike sem pa zadnjič dala delat, v navalu 'nesposobne mame, ki ni razvila slik že 4 leta' in jih časovno uredila v 2 albuma. Lahko jih grem pa gledat, ja user posted image ....

clock-img

09.02.2012, 12:39

clock-img

Daschi

pencil-img

1037

Lahko nazaj postaviš novoletno smrekco. Veš, kak bo otrok presenečen, ko pride domov.user posted image

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

clock-img

09.02.2012, 12:43

clock-img

pomlad08

pencil-img

1040

ej, če uživaš na e-bayu, a mi lahko prosim prosim prosim pomagaš najti jaknico za fanta, 104 cm (4 leta)? user posted image da te mal zaposlimo user posted image

clock-img

09.02.2012, 12:45

clock-img

Tutan

pencil-img

1441

IZVIRNO SPOROČILO: Daschi

Lahko nazaj postaviš novoletno smrekco. Veš, kak bo otrok presenečen, ko pride domov.user posted image

Dobra ideja. Samo škoda, da danes ne sneži, bi se lahko igrala, da je božič :))))

clock-img

clock-img

Daschi

pencil-img

1037

IZVIRNO SPOROČILO: Tutan

IZVIRNO SPOROČILO: Daschi

Dobra ideja. Samo škoda, da danes ne sneži, bi se lahko igrala, da je božič :))))

Evo.

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

clock-img

clock-img

Tutan

pencil-img

1441

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

ej, če uživaš na e-bayu, a mi lahko prosim prosim prosim pomagaš najti jaknico za fanta, 104 cm (4 leta)? user posted image da te mal zaposlimo user posted image

Lahko ja. Samo tole 104 je malo preohalpno :) Znamka, izgled, barva, namen, karkoli? :)Cenovni rang, kakopak :P

< Sporočilo je popravil Tutan -- 9.2.2012 12:47:19 >

clock-img

09.02.2012, 12:48

clock-img

pomlad08

pencil-img

1040

Wiii, tenks! Aja, 104, fantiček, 4 leta star, rabila bi eno tako spomladansko jaknico (recimo jeans, vojaško zelena ...) - torej "ta lepo" jakno, ne anorak ali kaj tazga ...

Znamka mi je dost vseen user posted image

clock-img

09.02.2012, 12:58

clock-img

Tutan

pencil-img

1441

http://www.ebay.co.uk/itm/BNWT-Crew-Clothing-Boys-GBR-Spray-Jacket-4YRS-/170779692567?pt=Boy_s_Clothing&hash=item27c3434e17
Tale je čudovita (meni) in v okviru super cene glede na znamko user posted image + spodaj ima flis, ki se ga lahko odstrani... samo nikjer izrecno ne piše, da stric dostavlja samo v Anglijo oziroma nikjer izrecno ne piše, da je stric ne bi poslal v Eu.
Nekdo bi mogel pisat stricu, naj se zjasni  user posted image user posted image

A grem pod to ceno? Ostanem na tem cenovnem rangu? Tole je precej težko, ker zase točno vem - ok, za jakno bom zapravila recimo 40€, pa potem imam omejitve pri kvaliteti. Lahko grem pa precej nižje, tam nekje na 5 funtov.....?

clock-img

09.02.2012, 13:01

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Pojdi uživat v svojem hobiju, karkoli pač to je. Če ga nimaš, pa vzami v roke dobro knjigo:). Ali pa si nabij glasbo in pleši po dnevni sobiuser posted image .

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

09.02.2012, 14:58

clock-img

pomlad08

pencil-img

1040

ej, hvala za pomoč! bom še sama mal pobrskala - sem imela v mislih kaj bolj preprostega, ampak ti nisem dobr opisala user posted image zdaj se kr sinu pa možu posvečaj user posted image

clock-img

09.02.2012, 16:23

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem