writing-img

umivanje

clock-img

12.06.2005, 12:15

clock-img

Anonimen

Doma imam deklico , sedaj pa pričakujemo fantička.
Zanima me če se je težko naučiti umivati fantka? Strah me je da nebom kaj narobe delala. Pri deklici je tako enostavno, pri fantku se mi pa zdi da je bolj zakomplicirano.
Prosim pomoč.

clock-img

12.06.2005, 12:24

clock-img

afrika

pencil-img

283

Jaz imam samo fantka in zato (logično) mislim, da je lažje umivati fantka. Tako da...po moje ti bo enako lahko kot pri pupi...ko je še mali...ko bo malo večji, pa še ne vem...uffff...sem ti bila v pomoč...

clock-img

12.06.2005, 12:32

clock-img

Mojca P.

pencil-img

688

Meni se pa zdi puncko tezje umivat, ker moras cistit vse vmes. Pri fantkih tega ni.
Bodi brez skrbi..je cist enostavno! Najbrz ti je strasno zaradi kozice..pa tudi to ni problem, ker gre v vodi prav enostavno..pri previjanju pa itak obrises in umijes povrsino, ki je pod plenicko!:rozica:

clock-img

12.06.2005, 17:11

clock-img

Anonimen

pri punčki ne smeš umivat nč vmes, razn če je res kak drekec not, pa še to samo na rahlo z robčkom oz mokro cunjico potegneš. pri kopanju pa pač z roko umiješ tko k pa sebe

lp, lara

clock-img

12.06.2005, 18:06

clock-img

epahor

pencil-img

75

Ojla!
Mi imamo tudi punčko od prej,zdaj imamo pa še fantka starega 2,5 meseca in ni nobene panike pri umivanju!
Tudi jaz sem mislila,da je težje z fantki,pa ni!
Jaz sem rabila 14 dni,da sem pogruntala kako se tej stvari streže,zdaj pa naredimo vse na hitro!:bravo:
Boš na hitro obvladala stvar,boš videla!!
Pa lep dan želim in obilo užitkov pri umivanju!!:bravo::bravo::bravo:
Barbara

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem