writing-img

umivanje zob

clock-img

09.12.2008, 23:15

clock-img

klara2007

pencil-img

219

imam vprašanje glede umivanja zob. naša ima spredaj zgoraj ni spodaj 4 zobke, rasteta (no sta že skoraj čisto zunaj) tudi sekalca če se ne motim...
imamo pa problemček. od začetka ko sem ji začela umivati zobke, je tako lepo sodelovala, sedaj pa noče in noče več...kar sama mi vzame ščetko in jo samo tišči v usta...vendar si pri tem ne čisti zobk.
ste imele mogoče podobne težave???kako ste se spopadle z njimi? če katera to pozna, prosim za nasvet. lp in hvala

clock-img

10.12.2008, 06:25

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Poznam to.
Jaz sem ji pustila, da je sama malo brkljala po zobkih, ko se je naveličala, pa sem ji rekla, da zdaj bom pa še jaz malo. Če se je upirala, sem jo trdo prijela in umila. Tukaj pač ne odstopam.
Mogoče bi pomagalo, če daš malo paste gor. Naša je s pasto začela bolj sodelovat. user posted image  Sem pa na začetku kupila pasto od welede, ki je naravna.

clock-img

10.12.2008, 08:47

clock-img

vilincka

pencil-img

18

Jaz mojemu umivam zobe tako, da se na pete usedem na tla, on se uleže in da glavo v moje naročje. Tako mu najbolj temeljito očistim zobe, predvsem prednje je tako najlažje ščetkati in tudi najbolj nežno, ker je pri miru. Kupila sem mu pasto, ampak on bi jo samo jedel. Sam pa itak tako zgrize ščetine pri ščetki, da bi mu lahko vsake dva dni kupila novo, ker je takoj vsa štrleča.

clock-img

10.12.2008, 08:50

clock-img

dana

pencil-img

1395

Tudi jaz delam enako kot Najaa. Smo imeli tudi mi na začetku probleme ker ni pustil. Sem ga potem kar mal na silo prijela in mu jih očistila.
Bodi vztrajna. Bolje da zdajle malce potrpi kot pa da bi imela čez kako leto ali dve že karies.

clock-img

10.12.2008, 10:14

clock-img

rose

pencil-img

276

Mi imamo iste probleme. S tem, da naša ful grize ščetko in tudi nepusti da bi ji lepo umila zobke. In potem to traja in traja,.... (da končamo z umivanjem).

clock-img

10.12.2008, 10:16

clock-img

JaLuca

pencil-img

478

Joj, joj, ko bi le pustli zobe umivat, na začetku obe navdušeni, zdaj niti ne, samo grizle krtačo, tak da je že po 2 dnevih fuč. ta večja ko si zmisli ne zobe umivat, usta zaklene pa fertig, tak je včasih par dni, ko pa par dni si premisli, te pa ji čist zglancam zobe

clock-img

10.12.2008, 10:18

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Poznam to.
Jaz sem ji pustila, da je sama malo brkljala po zobkih, ko se je naveličala, pa sem ji rekla, da zdaj bom pa še jaz malo. Če se je upirala, sem jo trdo prijela in umila.

Jaz isto.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

10.12.2008, 13:58

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca

Joj, joj, ko bi le pustli zobe umivat, na začetku obe navdušeni, zdaj niti ne, samo grizle krtačo, tak da je že po 2 dnevih fuč.

Pa kupi dve ščetki. Eno naj ima za svoje umivanje in grizenje, z drugo pa ti umivaj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem