writing-img

uporaba kenguruja

clock-img

18.02.2009, 22:30

clock-img

vrtnica123

pencil-img

89

Živjo punce- zanima me kdaj ste začele ve uporabljati kenguruja- namreč mi smo stari 3,5 mesece in me zanima uporaba le tega pri tej starosti!

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 24.11.2009 9:23:49 >

clock-img

18.02.2009, 22:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.02.2009, 22:35

clock-img

lex

pencil-img

6532

pri prvem otroku ga nisem imela, ga nisem niti pogrešala, pri ta drugih dveh pa mi pride prav ko morem v dežju po otroke v vrtec, pa ko gremo v gozd na sprehod, pa če gremo kam bolj daleč, ta velikeo dam v voziček tamalo pa v kenguruja. je odvisno kakšnega imaš. naš je od 0 naprej, samo da jaz sem ga uporabljala najbolj od takrat dalje ko sta sami držali glavo.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

18.02.2009, 22:57

clock-img

Toja22

pencil-img

199

Jaz sem ga pri moji začela uporabljat tam nekje ko je zdej tvoj user posted image star. Ampak je že zelo lepo držala glavico pokonci. 

clock-img

19.02.2009, 07:39

clock-img

ksenija12

pencil-img

894

Nam je pediatrinja svetovala da šele takrat, ko zelo lepo drži glavico pokonci..pediatri bolj priporočajo tisto ruto (sling ali  kako se že reče, ko nosiš noter otroka..tisto pa lahko že zelo zgodaj.

clock-img

19.02.2009, 08:55

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Ko je začel držat glavico pokonci, okoli 2 meseca. Zelo prav nama pride, ko je slabo vreme, da greva vsaj za 5 minut malo ven na zrak. Pa ko je treba na hitro v trgovino skočit. Pa včasih pride kak dan, ko bi se samo nosil. Takrat tudi zelo prav pride, da vsaj kosilo lahko skuham.

clock-img

20.02.2009, 12:11

clock-img

nia5

pencil-img

4698

IZVIRNO SPOROČILO: Toja22

Jaz sem ga pri moji začela uporabljat tam nekje ko je zdej tvoj user posted image star. Ampak je že zelo lepo držala glavico pokonci. 

Enako

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

clock-img

20.02.2009, 21:30

clock-img

moyca

pencil-img

240

Jaz sem v RA vprašala, kdaj lahko dam user posted image  v kenguruja, pa je fizioterapevtka rekla, naj ga prinesem pokazat na nasl.pregled, ki bo začetek marca (takrat bo moja user posted image  stara že skoraj 4mesece)...pa bomo videli,kaj bo rekla fizioterapevtka glede kengurujauser posted image

clock-img

24.02.2009, 12:50

clock-img

Senci

pencil-img

96

Mi ga uporabljamo od 3. meseca takrat, ko gremo v nabavo ali na krajšo pot. Do 6. meseca je bil obrnjen proti meni, zdaj pa že gleda na zunanjo stran, Se mi zdi ok, vendar ni nikoli dlje od kake ure ali mogoče dve v njem.

clock-img

24.02.2009, 13:36

clock-img

Nagajučk

pencil-img

47

Mi smo ga uporabljat začeli ko je dopolnila 3 mesece. Prej smo jo nosili v štorklji, pa tudi kasneje, se je kdaj izkazala štorklja bolj uporabna (tudi zaradi malega dojenčka).

clock-img

24.02.2009, 17:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.02.2009, 17:55

clock-img

Anonimen

namreč mi smo stari 3,5 mesece in me zanima uporaba le tega pri tej starosti!

Tam nekje sem ga zacela uporabljati; oz. takrat, ko je samostojno drzala glavo.

clock-img

26.02.2009, 17:32

clock-img

majčiangelček

pencil-img

4

Mene pa samo zanima, zakaj potem piše na kengurujčkih, da se jih lahko uporablja od 0 naprej, večina jih pa svetuje uporabo šele po 2 mesecu? 

clock-img

20.04.2009, 21:40

clock-img

petrcaK

pencil-img

65

Kje pa lahko kupiš štorkljo? zasledila sem vse drugo, le tega ne.

clock-img

21.04.2009, 08:09

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

V kengurujček sem ga prvič dala pri 5 mesecih, prej je bil v štorklji. Oboje pa rabim zelo malo, kengurujček največ po 20 minut, štorkljo pa odvisno, saj mi velikokrat not zaspi.

clock-img

23.11.2009, 18:35

clock-img

Nina37

pencil-img

6

Kenguru se začne uporabljat, po dopolnjenih 3 mesecih, tako, da gleda starša, po 6 mesecih, pa
lahko gleda naprej. Lepo je to napisano tudi tukaj: Prednosti in Slabosti:http://markneli.com/ali_ste_vedeli.html 

clock-img

23.11.2009, 18:46

clock-img

Anonimen

Ko je bila dobre 3 mesece stara sem jo dala prvič not, a je tako pošizila, da sem uporabo kenguruja za nekaj časa obesila na klin ... potem je pa prišel en deževen dan (okrog njenega 5. meseca), avta nisem imela (vozička tut ne, ker ga je moj skupaj z avtom odpeljal user posted image ), je bilo pa nujno v trgovino za skočit ... in sem jo dala v kenguruja, da je gledala stran od mene, pa dežnik čez obe in sva šli ... ene pol ure ji je bilo kar vredu in je za 10 minut celo zakinkala ... potem pa jok ... tako da smo ga spet pospravili ... dobro da sem imela sposojenega user posted image .

clock-img

23.11.2009, 20:46

clock-img

misamuk

pencil-img

239

Samo, da se priključim tejle debate: če greste ven v takemle vremenu in date otroška v kenguruja, kako ga/jo oblečete? Ker če ma zgraj bundico, potem verjamem, da je ok, kaj pa spodaj? Za zimski pajac v celem je še pretoplo.

clock-img

24.11.2009, 09:23

clock-img

manna

pencil-img

2556

Spodaj malo debelejše hlače, podložene, žametne recimo. Pa termo nogavičke.

clock-img

24.11.2009, 09:32

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

pri cca 1 mesecu

clock-img

25.11.2009, 14:00

clock-img

daisyb

pencil-img

419

jaz sem ga uporabljala tud ze okol 2,5 mesecev..ma mogoce enkrat na teden po pet minut. sedaj pa, ko ima fantek skoraj 6 mesecev ga uporabljam pri hisnih opravilih..ker hoce bit povsod zraven....za sprehod ga se nisem uporabila.

clock-img

25.11.2009, 14:14

clock-img

pingi

pencil-img

483

Kenguru uporabljamo od 1 meseca dalje. Zdaj (drug teden bo stara 3 mesece) sem jo tudi že obrnila, da gleda stran od mene in ji je ful všeč.
Še več pa uporabljam sling oz. pouch, samo tam notri zmeraj zaspiuser posted image
Tudi tavečjega sina smo nosili v kenguruju od 1 meseca dalje.

Sicer pa so tile kenguruji (po naših izkušnjah) uporabni zelo kratek čas, tudi če piše, da je do 9.5kg ali celo več, ga zelo težko spraviš noter ko je večji, sploh, če ima oblečen kak kombinezon ali kaj debelejšega.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem