cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

uporaba svečk gyno-daktarin v nosečnosti

clock-img

06.09.2007, 14:23

clock-img

eva78

pencil-img

282

Zanima me, ali je katera zoper glivično vnetje uporabljaja svečke gyno-daktarin. Sem v 13.tednu in se že kar od začetka user posted image , pa že od prej bojujem z vnetji. V nosečnosti še nisem nič uporabljala, saj mi je ginekologinja svetovala,da ča ni prehudo, naj si kupim Floragyn brez recepta. Pa si ga nisem. Zdaj pa sem na  pregledu dobila na recept Gyno-daktarin. Nekaj sem brskala po iskalnikih, da baje pomaga, ampak lahko povzroči izcedek pomešan s krvjo. Tega pa me je strah!

clock-img

06.09.2007, 14:27

clock-img

Anonimen

Men jih je g enkrat predpisal in ti povem, da sem se na hitro znebila vnetja.user posted image
Posvetuj se kako je v nosečnosti s svojim ginekologom.

clock-img

06.09.2007, 14:50

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Tudi meni je moja G. predpisala te svečke. Pa res pomagajo- ko začutim vnetje uporabim to svečko. Tak da ne porabim vse na enkrat, ker mi je drug dan bolje.
Aja, za krvavkast izcedek sprašuješ; pri sebi ga nisem opazila.

Mislim pa da ti škodit ne more, drugače ti nebi napisala recepta. Saj na navodilih tak piše o nosečnosti in uporabi!

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

06.09.2007, 15:22

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

06.09.2007, 15:51

clock-img

dmavrel

pencil-img

168

Sem v 22tednu nosečnosti, jutri bo že polnih 23tednov in imam še zadnjo svečko gyno-daktarin, katero bom uporabila danes. Tudi jaz imam večkrat ta vnetja. Od začetka mi je moja g. zmeraj napisala recept za kremo daktarin, ker naj ne bi bile priporočljive svečke na začetku nosečnosti. Na zadnjem pregledu pa mi jih je le napisala, to je bilo 29.8. in takrat sem bila že v 21tednu!
Canasten meni sploh ne pomaga, kvečjemu dobim še večje vnetje - po svečkah in po kremi -! Tako, da jaz zmeraj dobim daktarin. Je tudi veliko boljši!
Tudi v prvi nosečnosti sem uporabljala te svečke. Sem imela dvakrat vnetje in zmeraj uporabila gyno daktarin. Pa ti lahko povem, da ni bilo nikoli nič narobe. Rodila sem pa tudi zdravega fantka, tako, da to ni nič vplivalo nanj.
Po moje, če ti je tvoja g. dala te svečke, jih kar lepo porabi in ti tudi škoditi ne bi smele! Če ne ti jih pa kar ne bi dala! A ne?

clock-img

10.09.2007, 21:20

clock-img

novakatja

pencil-img

130

Jaz sem na pregledu v 35. tednu zvedela, da imam vnetje, čeprav sem bila brez težav. Moja ginekologinja mi je svetovala in predpisala te svečke in sem jih brez skrbi uporabila. Kakšne razlike pa nisem opazila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem