writing-img

urgenca/porodnišnica

clock-img

10.10.2008, 17:20

clock-img

Anonimen

Do katerega tedna greš, če ti kaj fali na urgenco in po katerem v porodnišnico na pregled?

P.S.: Sej mi nič hudega ni, ampak se približujem 20t in se mi zdi, da je ta teden ločnica temu. Pa bi rada vedela za vsak slučaj. user posted image

clock-img

10.10.2008, 18:13

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Če ti kaj fali med tednom, pokličeš osebnega ginekologa, pa te on oz. sestra usmeri naprej. Med vikendom ali prazniki pa pač pokličeš dežurnega ginekologa v porodnišnico pa poveš kaj in kako. Vsaj taka je praksa na Gorenjskem (Kranj, Jesenice).

clock-img

10.10.2008, 18:19

clock-img

Anonimen

V LJ je tako da greš do xx tedna (zdej ne vem al do 20t al do 24t) na urgenco, po tem tednu pa v porodnišnico. Seveda takrat ko ej kaj nujnega in tvoj osebni G ne dela - zvečer, med vikendi, prazniki,...
Rada bi apa vedela kateri teden je to? Ker sem sama pozabila?

clock-img

10.10.2008, 18:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.10.2008, 18:36

clock-img

Polynesia

pencil-img

845

V primeru, da krvaviš ali karkoli drugega do 19. tedna greš na urgenco - ginekologija.
Po 19. tednu v porodnišnico LJ (imajo tudi urgenco).
Tako je v Ljubljani, za druga mesta žal ne vem.

clock-img

10.10.2008, 19:22

clock-img

april09

pencil-img

796

clock-img

10.10.2008, 19:47

clock-img

Anonimen

Hvala vam punce! user posted image

april09 - Sem vedela, da je Puško enkrat pisal o tem, pa na hitro nisem našla. user posted image

No, upam, da nobena od nas ne bo tega potrebovala.

clock-img

10.10.2008, 22:35

clock-img

glen

pencil-img

1870

e ti kaj fali med tednom, pokličeš osebnega ginekologa, pa te on oz. sestra usmeri naprej. Med vikendom ali prazniki pa pač pokličeš dežurnega ginekologa v porodnišnico pa poveš kaj in kako. Vsaj taka je praksa na Gorenjskem (Kranj, Jesenice).

Tudi na obali je tako

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem