writing-img

uriniranje

clock-img

06.11.2007, 10:45

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Ve ki ste že noseče, a mi poveste kdaj se je pri vas začelo uriniranje tudi ponoči?Je bilo to že pred nepričakovano M?Meni manjka še 3 dni do M, pa po novem vstajam ponoči za na wc.
Količina urina je bla pri vas ponoči enaka kot podnevi?
Hvala.

clock-img

06.11.2007, 11:48

clock-img

portugalka

pencil-img

154

uriniranje že preden sem opravila test - torej pred morebitno M.
količina pa je zelo odvisna od tega, ali greš tik pred spanjem spraznit mehur ali ne.
lp

clock-img

06.11.2007, 13:08

clock-img

Anonimen

Že cel lajf hodim ene dvakrat ponoči na wc, le proti koncu user posted image  sem hodila tud po 5x.

clock-img

06.11.2007, 13:10

clock-img

klarisima

pencil-img

374

Na začetku user posted image sem spala celo noč kot top, sedaj mesec dni pred porodom pa tudi do 5x/noč.
Ampak se tolažim, da so to predpriprave na nočna hranjenja user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

clock-img

06.11.2007, 13:16

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

pri men je blo isto kot pri klarisimi - pamento, res je priprava na nočna hranjenja user posted image

clock-img

06.11.2007, 14:36

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Že pred izostankom M sem večkrat lulala, ja.

clock-img

06.11.2007, 14:39

clock-img

nemrak

pencil-img

1041

user posted image user posted image ,
jaz sem test naredila 4 dni pred pričakovano M, pa je pokazalo user posted image .
Sem pa tudi začela bolj pogosto obiskovati WC.

Držim pesti!!!!

clock-img

06.11.2007, 17:00

clock-img

butt3rfly

pencil-img

647

jst sm (kolker sm pravilno izračunala itak) že kakšna 2 ali 3 tedne po zanositvi začela fuuul pogosteje hoditi na wc. ponavadi sm šla 1x, še pogosteje pa sploh ne. nenadoma pa sm se tko počutla, kot da sam pijem in nič drugega. itak, da se mi na začetku ni takoj posvetlo, kaj bi to zdej nenadoma pomenlouser posted image

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

clock-img

07.11.2007, 13:20

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Hvala punce, super ste.
Bomo videli kaj bo čas prinesel.Ne vem če se mi ni zdaj že telo navadilo da grem vsako noč, že četrto zapored točno ob 4.58h se zbudim za na wc. Z mehurjem je vse ok, prehlada nimam.
Upam da se vam kmalu pridružim.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem