writing-img

uriniranje u nosečnosti

clock-img

26.07.2008, 17:58

clock-img

keke

pencil-img

73

kako pogosto vi hodite na stranišče urinirat.jast namreč usak dan 4-6x noseča sem pa dobrih 15 tednov.

prašati ni greh!!!!!!!!!!

clock-img

26.07.2008, 18:03

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Jst grem vsako uro 2X, razen ponoči, ko ne grem.

clock-img

26.07.2008, 18:14

clock-img

keke

pencil-img

73

koliko si pa noseča

clock-img

26.07.2008, 18:36

clock-img

snikolina

pencil-img

1035

Zdravo.
Noseča 15 tednov, hodim lulat non stop, ponoči obvezno 1x ali 2x, pa to šele zadnji mesec. Groza. Upam, da hitro preneha.
papa

clock-img

26.07.2008, 18:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.07.2008, 18:41

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

celo nosečnost sem lulala do 10x na dan in 1-2x na noč. spijem pa res 3 litre vode, kar mi je reševalo ledvice ob zapletih na koncu nosečnosti...
Tako, da ti kar veliko pij in lulaj in se ne sekiraj!

clock-img

26.07.2008, 18:45

clock-img

snikolina

pencil-img

1035

Oh, a res????? Pa to je ful utrujajoče!! Čez dan še gre, ponoči pa grem s tako muko; komaj se vstanem.user posted image
AHHHH

clock-img

26.07.2008, 18:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.07.2008, 19:37

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

Oh, a res????? Pa to je ful utrujajoče!! Čez dan še gre, ponoči pa grem s tako muko; komaj se vstanem.user posted image
AHHHH

Oh ja, se bo treba sprijazniti, da je za lep čas konec z spancem v kosu od večera do jutra. Pravijo da mati narava na tak način bodočo mamico pripravi na nočno vstajanje, ko bo dete ponoči jokalo, ker bo lačno, žejno, ker ga bodo zvijali krčki ipd.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

clock-img

26.07.2008, 19:53

clock-img

žanam

pencil-img

11

user posted image Na začetku še ni tako hudo; podnevi ni problema, ponoči pa vsaj enkrat. Težje je proti koncu nosečnosti, ko te na wc tišči skozi, takrat je dobro da proti večeru ne piješ preveč, da ti potem ni treba toliko ponoči letat na školjko.
LP!user posted image

clock-img

26.07.2008, 20:36

clock-img

sandra123

pencil-img

1621

IZVIRNO SPOROČILO: flower

Res, res. user posted image Jaz če grem samo 2X lulat ponoči, je to že neverjetno. Se mi je v zadnjih 2 mesecih menda samo enkrat zgodilo. user posted image

Se kar podpišem pod tvoj post Floweruser posted image ...mene dajejo nočni pohodi na wc nonstop...je pa res, da sta oba user posted image user posted image z glavicama navzdol in da mi obe glavici zelooooo pritiskata na mehuruser posted image

Lp, Sandra

clock-img

26.07.2008, 21:29

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: keke

kako pogosto vi hodite na stranišče urinirat.jast namreč usak dan 4-6x noseča sem pa dobrih 15 tednov.

Ja in? Jaz nisem noseča, pa grem večkrat, kolikokrat ne vem iz glave, lahko pa jutri štejem, če ti bo kaj pomagalo.

clock-img

26.07.2008, 21:52

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

4x na noč / 12 tedenuser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

clock-img

26.07.2008, 23:08

clock-img

ANA_P

pencil-img

895

Jaz sem bila že pred nosečnostjo veliko na WC, spijem že od nekdaj 4 litre vode na dan, pa ponoči sem tudi hodila vsaj enkrat ampak takrat še v spancu. Zdaj grem tudi do 7 x na noč in neštetokrat čez dan. Samo to ni nič, boš videla kakšen postopek je v 38 tednu iz postelje se spravit in priti na WCuser posted image user posted image  To so problemi, ko si kot nasedli kit, te pa se moreš tolikokrat vstati ponoči za WC.user posted image

clock-img

27.07.2008, 20:45

clock-img

blanka1

pencil-img

145

problem je ce nosiš zelo nizko, ko te na Wc tišči non stop v eno. Cez dan mi ni problem, proti veceru pa malo manj pijem in grem tako ce spim enih 4-5-krat ce ne spim pa tudi do 10-krat. Sedaj sem komaj v 31t kaj se le bo proti kopncu!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem