writing-img

uroinfekt-antibiotiki

clock-img

22.11.2008, 17:11

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Ojla.

Malo sem sicer brskala z iskalnikom, ampak imam eno vprašanje.

Po kolikih odmerkih antibiotika je pri vaših malčkih izostala vročina? Imamo antibiotik na 12 ur - pvič sem mu ga dala ob 9, drugič ga dobi ob 21. Kdaj lahko upam, da bomo brez 40°C????

clock-img

22.11.2008, 17:44

clock-img

Petr_a

pencil-img

803

Jutri -pojutrišnjem

clock-img

22.11.2008, 17:47

clock-img

Udb

pencil-img

5380

IZVIRNO SPOROČILO: Petr_a

Jutri -pojutrišnjem

Aha, no k dr. je rekla, da če ga bo ponoči še tolk kuhalo in treslo, da morava jutri v bolnico. user posted image

clock-img

22.11.2008, 17:47

clock-img

Anonimen

O jadnicak mali user posted image .

Meni se zdi, da sem enkrat imela tole, samo mi je AB prijel takoj, to pomeni uro, dve, vec ziher ne. Kako je pri otroku pa ne vem...Samo 40 vrocine, to je pa veliko, ce bo do jutri tako. Eno pikopoko, da bo cimprej bolje user posted image .

clock-img

22.11.2008, 17:49

clock-img

Udb

pencil-img

5380

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

O jadnicak mali user posted image .

Meni se zdi, da sem enkrat imela tole, samo mi je AB prijel takoj, to pomeni uro, dve, vec ziher ne. Kako je pri otroku pa ne vem...Samo 40 vrocine, to je pa veliko, ce bo do jutri tako. Eno pikopoko, da bo cimprej bolje user posted image .

Jah, ob 9 ga je dobil prvič - od takrat je mel že 2x 40. Tut voltaren ne zbije za dolgo. MEn se bo zmešalo!!!

clock-img

22.11.2008, 17:50

clock-img

Anonimen

Ampak a ni to mal tu mač, 40? Da gres v bolnico?

clock-img

22.11.2008, 17:50

clock-img

LINA31

pencil-img

1183

Jaz mislim, da bi morali bit že brez vročine oz. bi morala biti zelo nizka. Moj user posted image  je imel visoko vročino ob uroinfektu in mu je antibiotik takoj prijel, en dan je še imel cc.37,5 vročino, pol pa brez. Full je pomembno, da je ppravi AB za bakterijo:))

clock-img

22.11.2008, 17:51

clock-img

Anonimen

Full je pomembno, da je ppravi AB za bakterijo:))

Po moje tudi ni pravi AB...kaj pa vem, sicer nisem neki podkovana, ampak tole se mi ne zdi v redu.

clock-img

22.11.2008, 17:52

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Ampak a ni to mal tu mač, 40? Da gres v bolnico?

Itak da je too much, sm pravjo zbijat...pa to nam, k smo mel vročinske krče...

clock-img

22.11.2008, 17:52

clock-img

Udb

pencil-img

5380

IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

Jaz mislim, da bi morali bit že brez vročine oz. bi morala biti zelo nizka. Moj user posted image  je imel visoko vročino ob uroinfektu in mu je antibiotik takoj prijel, en dan je še imel cc.37,5 vročino, pol pa brez. Full je pomembno, da je ppravi AB za bakterijo:))

Jah, nč, jst upam, da bo po drugi dozi bolje...

clock-img

22.11.2008, 17:53

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Full je pomembno, da je ppravi AB za bakterijo:))

Po moje tudi ni pravi AB...kaj pa vem, sicer nisem neki podkovana, ampak tole se mi ne zdi v redu.

Ej, tut jst nimam pojma, sm je rekla, da ta je 2. najboljši za to - na tistga k je najboljši je pa alergičn...

clock-img

22.11.2008, 17:56

clock-img

Petr_a

pencil-img

803

AB prime najkasneje v dveh dneh!!!
In to ti piše tudi na pediatriji.

clock-img

22.11.2008, 19:03

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

Naša je imela hud uroinfekt in je padla temperatura po kakih 12h urah od prve doze AB. Prej je pa bila par dni prav boga.

kaR te ne ubije,te okrepi!

clock-img

23.11.2008, 11:07

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Udb, kako je danes z malim?

clock-img

23.11.2008, 14:17

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Stanje nespremenjeno, razen da je po 2. dozi antibiotika dobil obilne izpuščaje, tako da je zdaj v bolnici (so naju sprejeli ob ponoči user posted image ). Ne vejo kaj mu je, izvidi ful slabi, ampak se je zdaj izkazalo, da ne gre za uroinfekt. V glavnem...nimajo pojma, jaz pa tudi ne. 

clock-img

23.11.2008, 16:35

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Udb

Stanje nespremenjeno, razen da je po 2. dozi antibiotika dobil obilne izpuščaje, tako da je zdaj v bolnici (so naju sprejeli ob ponoči user posted image ). Ne vejo kaj mu je, izvidi ful slabi, ampak se je zdaj izkazalo, da ne gre za uroinfekt. V glavnem...nimajo pojma, jaz pa tudi ne. 

Ojoj, revše ubogo. Držta se, no, kaj čem reči drugega.

clock-img

23.11.2008, 16:44

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Ojej, Udb, upam, da se stanje čimprej izboljša.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

24.11.2008, 16:15

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Oj.

Sem se prišla malo spočit domov, samo sem preveč živčna za počivanje...stanje nespremenjeno. Vročina, svečka, ni vročine, čez 5-6 ur ponovno vročina... Pikec se kar dobro drži, jaz sem slabše...

clock-img

25.11.2008, 06:59

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Udb kako je z malim, držim pestki za vašega malega in se čimprej pozdravi. So mu že kaj našli kaj mu je?
Zate in za malčka da se čimprej pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.11.2008, 15:02

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Ojla.
Midva sva doma - z -baje- virusno pljučnico. Baje zato, ker se tega ne da kar tako dokazati. Doma zato, ker se mu je od včeraj do danes kri kar močno izboljšala. Poleg tega mu v bolnici nimajo kaj - razen svečk ob vročino, to pa lahko počnemo tudi doma.

Tako da držite pesti - od včeraj ob 17 je brez vročine.

clock-img

25.11.2008, 15:10

clock-img

0509d

pencil-img

42

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  super, da sta doma....

user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem