cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

urološka amb. v bolnici MB - kateri urolog?

clock-img

22.01.2008, 22:45

clock-img

mojcaziga

pencil-img

1897

Torej, z malim morava iti k urologu zaradi morebitne fimoze. Ali katerega priporočate oz. kake izkušnje imate tako s sestrami kot z zdravniki?

Hvala za vse informacije user posted image

LP, Mojca

clock-img

22.01.2008, 23:05

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

Dr. Dejan Bratuš...
nam ga je P priporočala, ko smo morali pri nekaj mesecih tja. In je bil zelo prijazen.

Ne spomnim se pa, ali dela ob torkih ali sredah. Poglej na Spletno stran SBM, ali pokliči in vprašaj.

Tukaj sem našla delovni čas:

lp

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

clock-img

22.01.2008, 23:46

clock-img

trnuljčica

pencil-img

3175

Priporočala bi ti dr. Bratuša. user posted image

clock-img

23.01.2008, 04:16

clock-img

Anonimen

Toplo priporočam dr. Kisnerja(predstavnika). Bila tam na praksi, večina sester je zelo vredu, pa tud zdravniki so zelo solidni.

clock-img

23.01.2008, 08:20

clock-img

trnuljčica

pencil-img

3175

Dr. Bratuš in Dr. Kisner delata na isti dan v sosednjih ambulantah. Oba sta dobra. Je pa res, da je vsaj 1 leto nazaj dr Bratuš imel zelo dolgo čakalno dobo(daljšo od drugih) za kontrolne preglede (dosti pacientov ga želi). Za prvi pregled pa je tako drugače.Lp

clock-img

23.01.2008, 12:56

clock-img

mojcaziga

pencil-img

1897

Bili smo pri dr. Bratušu, ki je res suuuuuuper user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zvedeli smo, da ni za operacijo, ker ni fimoza, ampak samo zarastline, ki se odpravijo z rednim treningom.

Kar pa se čakalne dobe tiče, je pa res, da ima Bratuš najdaljšo in tako smo za pregled naročeni septembra, ampak se splača počakat.

lP, Mojca

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem