writing-img

uskladitev otr. dodatka

clock-img

30.01.2009, 14:42

clock-img

mojcaziga

pencil-img

1897

Kaj ni bilo usklajevanja z inflacijo običajno v januarju in juliju? Ker letos nisem nikjer zasledila nove lestvice oz. novih zneskov pri otroških dodatkih. Pa še lani so se nekaj hvalili, da bodo usklajevali celo 2x letno (še v juliju) user posted image user posted image user posted image user posted image

lp, mojca

clock-img

30.01.2009, 14:45

clock-img

mlinar

pencil-img

236

Res je usklajevanje bi naj bilo januarja user posted image

clock-img

30.01.2009, 14:48

clock-img

Petr_a

pencil-img

803

clock-img

30.01.2009, 17:08

clock-img

mojcaziga

pencil-img

1897

IZVIRNO SPOROČILO: Petr_a

google dela svoje :)

http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1207071487

dela svoje, ne odgovori pa na vprašanje user posted image user posted image

Tu so podatki od lanskega aprila, julija je bilo novo usklajevanje, zdaj januarja pa naj bi zopet bilo. Ampak o tem pa nisem nikjer zasledila informacije.

lp, mojca

clock-img

30.01.2009, 20:57

clock-img

@lina

pencil-img

1437

V Uradnem listu, ki je izšel danes, 30.1. sem po kazalu videla, da je notri tudi Sklep o usklajenih višinah transferjev, ki velja od januarja 2009, samo ker UL na internetu lahko beremo dan ali dva z zamikom, kot je objavljeno (do takrat je vidno samo kazalo), vam sicer prilepim ta link, pdf zraven pa lahko odprejo le registrirani uporabniki, ki za to plačajo. Bo dostopno čez dan ali dva.

http://www.uradni-list.si/1/index?edition=20098

clock-img

05.02.2009, 10:41

clock-img

mamicaTaja

pencil-img

135

Datum: 5.8.2008

Socialni transferji se bodo po novem usklajevali dvakrat na leto, novi zneski že avgusta  (Splošno)

Na podlagi spremembe Zakona o usklajevanju transferjev posameznikom in gospodinjstvom v RS, ki je začela veljati 15.7.2008, se transferji usklajujejo dvakrat letno, v mesecu januarju in juliju, in sicer s "tekočo inflacijo".

Usklajevanje transferjev bo tako bolj ažurno in sprotno, hkrati pa je ohranjeno načelo enotnega sistema usklajevanja.

Na podlagi tega zakona se bodo s 1. julijem socialni transferji povišali za 4,1 %

Povzetek vsebine Z A K O N A O SPREMEMBI ZAKONA O USKLAJEVANJU TRANSFERJEV POSAMEZNIKOM IN GOSPODINJSTVOM V REPUBLIKI SLOVENIJI (ZUTPG-A)

"Transferji posameznikom in gospodinjstvom iz drugega odstavka tega člena se uskladijo dvakrat letno, in sicer prvič v juliju mesecu z rastjo cen življenjskih potrebščin v obdobju januar–junij tekočega leta in drugič v januarju z rastjo cen življenjskih potrebščin v obdobju julij–december preteklega leta po podatkih Statističnega urada Republike Slovenije.".

Po se bo januarska uskladitev videla pri izplačilih v februarju. Upam!!! user posted image

clock-img

05.02.2009, 11:45

clock-img

frutolina

pencil-img

766

Kolikor jaz vem... se baje ne bo nič zvišalo? user posted image

clock-img

05.02.2009, 11:47

clock-img

frutolina

pencil-img

766

S K L E P
o usklajenih višinah transferjev, ki so določeni v nominalnih zneskih ter o odstotku uskladitve drugih transferjev posameznikom in gospodinjstvom v Republiki Sloveniji od 1. januarja 2009
I.
Višina transferjev, ki so določeni v nominalnih zneskih, skladno s Sklepom o usklajenih višinah transferjev, ki so določeni v nominalnih zneskih ter o odstotku uskladitve drugih transferjev posameznikom in gospodinjstvom v Republiki Sloveniji od 1. julija 2008, (Uradni list RS, št. 73/08; v nadaljevanju: sklep), ostaja nespremenjena.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem