cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

usnjena sedežna narejena po meri

clock-img

07.09.2008, 10:24

clock-img

nynna

pencil-img

576

Zanima me če imate kakšne izkušnje z usnjenimi sedežnimi po meri. Imam ugledano eno v Harveyu samo je okol 6000 evrov, sedi se na njej res carsko in še zelo je lepa. Vem da nekomu ki jih dela najbrž ni težko narediti take sedžne kot mu jo pokažem na izgled, mene bolj skrbi da na njej ne bom tako sedela kot na tej. Sem videla že zelo lepo sedežno, sem se pa nanjo usedla je bilo pa kot če bi sedela na klopci in to me skrbi če jo bi dala nekomu delat. Hvala

clock-img

07.09.2008, 11:22

clock-img

Anonimen

Goropeke, občina Žiri.Delajo po meri, zelo kvalitetno.

clock-img

07.09.2008, 11:40

clock-img

Dashenka

pencil-img

1482

Priporočam Tapetništvo Kopač.

Mi jo imamo skoraj 10 let in je kot nova.

http://www.kopac.si/

clock-img

07.09.2008, 14:11

clock-img

travica

pencil-img

352

www.fambienti.com
po moje imajo tudi vzorce za vzmetenje in pač izbrereš katerega želiš

clock-img

07.09.2008, 19:28

clock-img

katjandraž

pencil-img

1238

Pohištvo Žakelj, sem zelo zadovoljna.user posted image  Enkrat nekaj ni bilo ok z ležiščem (2 leti in pol je to namreč najina postelja, pa se je nakj premaknilo), so prišli, naslednji dan pripeljali porihtano (seveda v garanciji), pa še nasvet glede čisščenja sem dobila in sem, ga ravno danes sprobala. Se mi zdi, kot da imam novo sedežnouser posted image . Nimam sicer usnjene, jo ima pa prijateljica in je zadovoljna. Ko bomo kaj prišparali, bomo dali delati usnjeno pri njih za na novo hišo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem