IZVIRNO SPOROČILO: PIAF
Moja kolegica svojo punčko ko je zaspana enostavno položi v posteljico v dnevni sobi, ji da dudo in sama zaspi poleg hrupa: ima še dva otroka, ki skačeta, prižgan TV, pogovarjajo se itd...Stara je 5 mesecev. Meni to ni jasno?!
Pri nas je tako. Tamala je stara 5 mesecev, ko je čez dan zaspana, jo položim v košek v dnevni sobi, ji dam dudo (ali pa tudi ne) in sama zaspi. Televizija je prižgana, starejša dva letata okrog, pojeta, plešeta, mi se pogovarjamo, mala pa spi (ponavadi kakšno urco)...
Imam pa kolegico, ki se ji je hčerka (mal starejša od moje) skoz zbujala ... še na sprehod ni šla sama z njo, brez moža, ker je bila tamala loh ful zaspana, pa ni spala, ampak se je jokala v vozičku za znoret ... vsak hrup jo je motil. Pri njej so potem ugotovili, da zato, ker mala zelo malo kaka (na 10 do 14 dni) in ima zato krče, nikoli ne spi trdno in jo najmanjši šum zbudi ... Kako je pri vas s prebavo in krči? Mogoče je kaj povezano?
Držim pesti, da tudi vam uspe zaspat brez nošenja ...