1. a je še kaj takega k mi je ušlo iz glave
Koliko boš zakomplicirala, je odvisno od tega, koliko imaš sredstev in volje. Dodaš lahko še kakšno nalepko, štampiljko, te stvari otroci obožujejo... Pa googly učke (une, ki se prilepijo in obračajo), mogoče kako kosmato žičko,...
2. a bo čudno zgledalo če dam notri lumpijeve al pa sparky stvari
Čudno ne bo zgledalo, bo pa neuporabno, če bojo tudi barvice blagovnih znamk. Rajši daj ene dobre barvice kot kup đanka, ker s tistim potem otroci ne morejo nič lepega ustvarit, ker se na papirju nič ne pozna in potem zgubijo veselje.
3. a mogoče veste katere so cenejše-lumpi al sparky
Glej zgoraj - sama sem dobila kup kompletov đank barvic, uporabljamo pa SAMO ene dobre, ki sta jih dobili od strica in na morju ene od babi. Vse tiste slabe pa stojijo in jih nikoli ne uporabljamo, ker so zanič in se nič ne poznajo. Naprej jih tudi ne morem dat, ker se mi ne zdi lepo, da bi dajala take...
4. kolegica ma dva otroka-2 in 4 leta, pa a naj dam vsakmu svojo škatlo al naj jima naštimam skupaj
kakor želiš, moji si vse delita, ni pa vedno tako, tako da če nisi ziher rajši vsakemu svojo in vsebino malo prilagodiš letom.
Ja, če bojo notri uporabne stvari - za ene reči je vseeno za znamko (plastelin je uporaben tudi najcenejši, čeprav je res, kar je poker face napisala, ni isto, je pa vsaj uporabno, tudi "das masa" je lahko kak ponaredek, pa sicer ne bojo izdelki tako trdni, ampak to pri otroških ni tako važno. Pri barvicah pa res ni vseeno, ker slabe samo vzamejo veselje. Sem včeraj hotela sama barvat z enimi takimi, ki sta jih punci enrkat dobili, pa so še meni veselje vzele - pa rada rišem in barvam;).
< Sporočilo je popravil ronja -- 3.10.2012 10:29:28 >