writing-img

utrip ploda

clock-img

24.04.2007, 11:39

clock-img

Anonimen

zanima me kaj vi mislite o tem, bila sem pri G in je rekla da ne zazna utripa, mislite da je plod premajhen da bi zaznala? drugace mi user posted image zaostaja 1 teden. hvala za odgovore  

clock-img

24.04.2007, 12:44

clock-img

Anonimen

da vam vsem recem kok ste prijazne in dobre dusice, jaz sem v skrbeh cakam na vase odgovore ve pa nc... 

clock-img

24.04.2007, 12:47

clock-img

biba26

pencil-img

350

Jaz bi ti z veseljem odgovorila pa ne vem,ampak mislim da je še prehitro,da bi se slišal utripuser posted image .

To je moje mnenje!

Držim pesti

clock-img

24.04.2007, 13:06

clock-img

HHH

pencil-img

1221

Tudi jaz nisem čisto prepričana. Mislim pa, da je res malo zgodaj. Meni so rekli, da pred 10-tim tednom nima smisla hodit se kazat, ker se še nič ne vidi, razen, če bi krvavela. ne vem ti pomagat. Žal.  Drži se.

clock-img

24.04.2007, 13:14

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

da vam vsem recem kok ste prijazne in dobre dusice, jaz sem v skrbeh cakam na vase odgovore ve pa nc... 

se vid kolk si neučakana madona, tako na pregledih kot tudi tu, pol pa vidiš kolk panična si. drgač pa če bi postavila vprašanje na pravi forum nosečnost, bi dobila prej odgovor predvsem pa pravilen, tu so povečini take, ki še čakajo na zanositev. predvsem pa forum težave z zanositvijo nimajo veze s tvojim vprašanjem. Evo kolk sem prijazna, ne.
želim ti da boš naslednji UZ že slišala srček

clock-img

24.04.2007, 13:27

clock-img

Špela100

pencil-img

1091

Če ti 1 teden zamuja si 5 teden, res se še ne more videti srčka, srček je viden tam 6t 4d naprej, enim takrat, enim kasneje, vsak dan je pomemben in če si kasneje zanosila, je lahko tudi 7 teden, ko bo srček začel biti.

sori sem pisala v takem vrstnem redu, ma se mi mudi...

clock-img

24.04.2007, 14:00

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

se čisto strinjam z Špelo100 in mislim,da ni potrebe,da te skrbi,saj je še user posted image  premala za utripuser posted image .Pa lepo in zdravo user posted image  ti želim.

Kjer je upanje,je tudi pot...

clock-img

26.04.2007, 11:02

clock-img

Naty*

pencil-img

2051

Js sem bla k G prehitro naročena in sicer je bila starost plodeka 5,5 tedna, kar pomeni, da je bilo od zadnje M sedem tednov. Takrat je sicer videla plodek, ki se je rahlo videl okrog rumenjaka, o srčku pa ni bilo ne duha ne sluha, ker začne biti šele nekako v 6 ali 7 T.

Danes imava pa spet pregled (starost ploda 8T, nosečnost 10T), pa upam da bomo že videli user posted image od mojega user posted image . Komi čakam user posted image .

Pa LP, tudi ti boš dočakala svojega user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem