cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

utrogestan?

clock-img

03.02.2010, 14:12

clock-img

Anonimen

Pozdravljene,

V torek sem imela punkcijo (hormonska terapija z gonalom in cetrotidom) in od danes dalje (2.dan) do ET moram jemati utrogestan (3x 2 tabl.).
A ste imele kakšne posebne reakcije na utrogestan? Jaz sem malo zaspana, drugače pa sem ok.
A je šla katera v službo 3. dan punkcije in je jemala utrogestan? Brala sem samo, da so reakcije započasnele in se ne sme avta vozit, možne so pa tudi vrtoglavice (jaz jih nimam).

Hvala.

clock-img

03.02.2010, 16:08

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

Utrogestan - utrujenost oz zaspanost. Predlagam, da ga jemlješ vaginalno, potem so manjši učinki. Če sem ga spila, me je v trenutku vrglo - utrujenost, zaspanost, vrtoglavica ... drugače pa skoraj nič user posted image Jaz sem ga jemala od punkcije do 11. tedna nosečnosti in bi bilo težko ne vozit avta vmes user posted image  user posted image
*držim pestke za plusek*

clock-img

03.02.2010, 16:47

clock-img

Anonimen

Serendipity,

če te prav razumem, nisi bila na boniški?
Meni je sestra rekla, da ga 2 dni naj jemljem oralno, nato pa vaginalno.

Hvala za lepe želje user posted image .

clock-img

03.02.2010, 17:51

clock-img

daga79

pencil-img

163

moje izkušnje, ki še vedno trajajo....

nespečnost, zelo slabo spim skoz nekaj sanjam
zaprtost!!!!
omotičnost
drugače pa vse Ok jemljem jih vaginalno, pravijo da imajo večji učinek kot če jih ješ ... enim je slabo če jih jedo druge dobijo vnetja z vaginalno uporabo ??? vsaka drugače

clock-img

03.02.2010, 18:51

clock-img

Anonimen

Punce,

nobena mi še ni odgovorila a ste ble v službi al na bolniški in kdaj ste šle v službo?

Res bi mi to zelo veliko pomagalao. Sej vem, da je vsaka razred zase, ampak vseeno.

Pozdravček

clock-img

03.02.2010, 18:56

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

03.02.2010, 19:12

clock-img

mojca98

pencil-img

14

Rebeca hvala ti za vzpodbudno mnenje user posted image

clock-img

04.02.2010, 00:38

clock-img

Muca83

pencil-img

1000

Jaz sicer nisem imela umetne oploditve, mi je pa G predpisala utrogestan preventivno, ker sem imela 2 SS. Jemala sem ga na oba načina in nisem imela prav nobenih stranskih učinkov! user posted image Tako, da ni nujno, da so stranski učinki. 

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem