writing-img

utrogestan

clock-img

04.12.2009, 20:32

clock-img

Anonimen

Pozdravljene punce!

Imam eno vprašanje na katero vem, da veste odgovor.
Včeraj sem dobila utrogestan.Na dan moram jemati 2 tableti.Ker, pa sem skpetična glede jemanja oz. na kakšen način vas prosim, da mi svetujete.Ne vem namreč ali se jih jemlje kat vsako tableto ali se jih vstavi v nožnico?Navodila so v nemščini tako, da jih ne razumem.Hvala za odgovor!

clock-img

04.12.2009, 20:42

clock-img

ZoyaEva

pencil-img

484

Lahko jih jemlješ oralno ali vaginalno. Če jih boš vstavljala v nožnico jih vstaviš tako kot ostale vaginete. Pa dobro je , če kake pol urce poležiš, da se lahko tabletka raztopi in ne steče takoj ven.

Jaz sem probala oboje, saj sem imela full stranskih učinkov. Punce so rekle, da jih je manj , če vzamem vaginalno. A pri meni to žal ni držalo.  Drgač pa so take, ki sploh nimajo stranskih učinkov, da ne boš mislila da te strašim.

< Sporočilo je popravil ZoyaEva -- 4.12.2009 20:43:19 >

clock-img

04.12.2009, 20:57

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.12.2009, 21:26

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

hmmm, men so pa rekli da naj jih jemljem takoj po jedi... ko sem jih jedla, se mi je malo vrtelo, ko sem jih pa vaginalno jemala, pa nisem mela stranskih učinkov...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

05.12.2009, 07:29

clock-img

Anonimen

Hvala za odgovor punce!
Torej je čisto vseeno kako jih jemljem...
Škatlica ni različna za oralno uporabo ali vaginalno,če prav razumem.
Iste tablete lahko jemljem na dva načina...To mi je bilo malo čudno...
Prosim povejte, če prav razumem...

clock-img

05.12.2009, 08:36

clock-img

silvya

pencil-img

1770

Ja, prav razumeš. Tudi sam jih jemljem. Jaz sem se odločila za oralno. Hm, slabosti pa itak ne vem a so od nosečnosti ali od teh tablet, ali od elevita. user posted image   Tako, da je vseeno.

clock-img

05.12.2009, 09:06

clock-img

Anonimen

Jaz zaenkrat nimam nobenih slabosti...Noseča sem pa 5 tednov...In držim pesti, da bo tokrat vse ok.Za sabo imam 1 ss...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem